FBM Transport 29-04-2017

29 april 2017 18:29

Een tijdje terug ontvingen we bericht van Lilian, onze transportcoördinator voor Scooby en FBM: “Volgende FBM transport komt aan op 29 april!” YESSS! Daarna volgde het laatste bericht van Lilian: aankomst gepland tussen 07.00 - 08.00 uur! Oeps...! Maar goed, vanmorgen dus bijtijds richting Ospel. En wat is Nederland toch mooi zo vroeg. Mist boven de weilanden en het eerste zonlicht. Prachtig!

Aangekomen te Ospel rook ik de koffie van Tania al en stond er heerlijke vlaai klaar. De eerste adoptanten en vrijwilligers waren al druk in de weer. We hebben een busje gehuurd om alle overgebleven spullen voor FBM te kunnen vervoeren naar Hannuit. De bus zou namelijk na Ospel doorrijden met de laatste honden naar Hannuit. Dan zou de bus echt leeg zijn en konden alle overgebleven spullen worden overgeladen. Zo gezegd, zo gedaan, aan de bak en de klus was geklaard. Meteen daarna stond daar toch de FBM-bus voor het hek. Gelijk doorpakken... :-)

De honden werden uit de kennels gehaald, Yvonne liet de camera volop klikken, de adoptanten stonden zowat op hun tenen te kijken of ze hun hond al zagen. Altijd weer een emotioneel moment. Ook diverse opvanggezinnen waren aanwezig om hun nieuwe opvanger in ontvangst te nemen. Zelfs Donna Janssen van FBM was present. Wat een gezelligheid zo op de vroege ochtend.

De honden die deze maal de reis naar Nederland mochten maken waren: Negan, Kaira, Cora, Castora, Rucola, Landa en Kendall en voor opvang Luperca, Quinti & Hermine.

De eerste kennismaking met de nieuwe baasjes verliep goed. Heerlijke honden met open houding, soms wat afwachtend, maar al snel overwon hun nieuwsgierigheid. Halsbanden werden aangeschaft, lekkere warme jassen, het papierwerk werd in orde gemaakt en daarna voor het eerst richting hun nieuwe thuis. Tot slot was het aan ons om alles netjes achter te laten en kwart voor 9 stapten wij in onze auto, met nog een hele dag voor ons...

Dank aan de aanwezige vrijwilligers, aan Francis en André die ook héél erg vroeg de poort voor ons openden, de opvanggezinnen, adoptanten, Yvonne, Mieke van Erp voor het afleveren van de laatste spullen voor FBM, Peter en Hub voor het rijden van de bus met alle spullen voor FBM van Ospel naar Hannuit en de Spaanse vrijwilligers, die ondanks de zeer lange rit opgewekt bleven. Het was een fantastische 29 april 2017!!!

Groetjes, Jetteke

Link naar de foto's:

https://photos.google.com/share/AF1QipM26h4zg8kv9vWBRaf4WRvDr9kjVmsUonAZPB1J-4-iRzetW8mcORD7zs3GFc4T0g?key=bmdnVnA3dlZnek9hYXdfb215Y1l2QXVtMk5SR1d3

Heel erg bedankt, Yvonne!

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Myriam

ik zie nu pas de foto's van de aankomst 29.4 waar ons Thelma(voorheen Cora) bij was.. superlieve foto's, stuk voor stuk en de sfeer was zo onbeschrijflijk toen; heel leuke foto's van mijn beiden honden Thelma en Louis. Bedankt.
Het gaat heel goed met ons Thelma (Cora), ze kopieert onze Louis en ze zijn ondertussen al goede vriendjes met elkaar.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Hannie

Wat hebben jullie weer allemaal je best gedaan!!
En wat een Supermooie foto's weer Von!!!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Paul + Mieke Saanen

Wat een warme ontvangst was het gisteren bij de aankomst van het transport! En wat geweldig dat Kendall nog is meegekomen. Ontzettend bedankt hiervoor!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Gonny Adje & Jaime

Wat een prachtig verslag weer.. word ik altijd zo blij van!! Alle hondjes veel geluk!
Iedereen weer heel erg bedankt voor het vele werk!
Onze zondag kan niet meer stuk!!
XXX

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Zo graag gedaan, Mieke. De samenwerking met FBM is ook top!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Mieke van Erp

Dank jullie wel dat jullie de honden van FBM een kans geven!!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Lilian

Wat een heerlijk verslag om te lezen. Het was een prachtige dag die ik me nog lang zal herinneren!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Ochtendstond
Het geluk voor de hond!!!!!

Tania