Filmpje Scoobydag!

28 november 2010 11:07

Op 25 september 2010 vond de Scoobydag dag plaats in Soest. Het was een leuke, gezellige dag, die in de eerste plaats natuurlijk bedoeld is om aandacht te vragen voor de vele, vele hondjes uit Spanje die een eigen gezin met een warme mand nodig hebben. Daarnaast is het erg leuk voor de mensen, die al een of meerdere honden hebben geadopteerd, om elkaar te ontmoeten en ook is het leuk voor de vrijwilligers om de geplaatste honden nog eens terug te zien.

Uiteraard was ook GINN met een eigen stand op deze dag aanwezig. Wij hebben hier al een verslag met foto’s van op de website gezet. Nu zag 1 van onze oplettende vrijwilligers dat er op de Scooby-site een filmpje over deze dag was geplaatst. Dit willen wij u natuurlijk niet onthouden. Klik op onderstaande link.

Filmpje Scoobydag

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 8 jaar geleden geplaatst door Anita van Alen

Het blijft leuk om te zien, vooral dat mijn dochter met onze Naro in de bak rent.
Naro wou niet rennen, we hadden hem toen nog maar net 3 weken en zij heeft aan de riem hem laten rennen, zo lief!!!
Op alle twee de filmpjes is zij te zien.
Nu zijn we een tijd verder en kan hij los en spelen met andere honden, dus we verheugen ons op 24 juni!!!
Tot dan, groet Anita, Anna en Naro

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Erna Nederlof

Het is iedere keer weer zo mooi om te zien hoeveel inzet er is voor de honden. In het tweede deel van de video ( in Scooby) zie je waar het allemaal om draait... mijn keel knijpt dicht. Deze honden zijn dan nog de gelukkigen...veilig binnen de muren van Scooby. Komt er ooit een einde aan de Spaanse ellende?