Foto van de dag - Caneli

14 februari 2018 08:12

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze graag. 

Vandaag: Caneli

Hoi, ik ben Caneli. Ik zoek mijn gouden mand, want de mand die ik nu heb in mijn opvanggezin, die ligt niet zo lekker :)

Liefs, Caneli
http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/caneli

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Nanja Tierie

Dank je wel voor je leuke reactie, namens Caneli!
Ze is het helemaal met je eens.
We hebben nu een giga groot en dik kussen op de plek van de mand(die voor mijn kleinste hond was),
maar ze ligt nog steeds half er op, meestal met haar kopje op de vloer.
We zijn altijd dol op onze spaanse opvangers, maar
Caneli is wel heel erg lief, ze heeft nu al een speciaal plekje in ons hart!!!
Groetjes van Nanja en Caneli

11 maanden geleden geplaatst door Freddy

Hallo hier ben ik dan even uit rusten van mijn wandeling ik hou nog even mijn paarse sweater aan want anders krijg ik het te koud in mijn te kleine mand ik heb het niet slecht hier maar zou toch graag een vaste stek willen als dat mogelijk is dan ben ik jou beste vriend voor altijd en ben zo trouw als een hond voor te daten ben ik te oud en voor het verzorgings huis te jong met deze oproep hoop ik leuk een leuke vriend te vinden groetjes van fred het is altijd aandoenelijk om de foto,s te zien heb zelf nog een trouwe vier voeter uit spanj e maar misschien in de toekomst wie weet jullie doen goed werk petje af hoy hoy