Foto van de Dag - Lupi op de Dam

04 februari 2020 09:11

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze graag. 

Vandaag: Lupi op de Dam in Amsterdam

Onze adoptant Winford heeft met zijn galga Lupi ook meegedaan aan de demonstratie op de Dam. Hartverwarmend en heel erg bedankt voor jullie steun aan de galgo's en podenco's!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Winford van Deursen

Mevr. Herglotz, wat leuk, een hele eer. Het was een hartverwarmende dag met al die vriendelijke gelijkdenkende mensen met al die zachtaardige honden. De honden gingen best rustig met elkaar om. De toespraak van schrijfster Yvonne Kroonenberg, dat we zoveel mogelijk bekendheid aan deze gruwelijke martelingen moeten geven via o.a.Facebook, zodat de Spanjaarden zich gaan schamen sprak mij enorm aan en was zeer motiverend. Zoals ook, wat ze zei over de circusdieren, dat dat gelukt is te stoppen. Ik ben zelf ook vrijwilliger voor Brooke Hospital for Animals,(zware leven van werkdieren in 3e wereld landen) maar als ik hier wat meer kan betekenen, zoals misschien meedoen met meerdere van dit soort demo's doe ik mee. Ik was samen met Henk Groot ook met een geadopteerde Galgo, die ook al in Spanje heeft geholpen. Jammer dat er geen tv-ploeg was. Hopelijk volgende keer wel.
Gr. Winford van Deursen.