Galga Emma is terecht!!

10 november 2017 10:41

Vermiste Galga Emma is weer veilig!!

* * *

Door een vervelend ongeluk is Galga Emma er gisteren door de schrik  vandoor gegaan, omgeving Gaasperplas, Amsterdam Zuid-Oost. Wij zoeken mensen die willen helpen met zoeken en flyeren.

GRAAG DELEN Deze flyer moet massaal verspreid worden bij het hondenstrand aan de Gaasperplas vanaf de P-Plaats aan het Langbroekpad. EN IN DE WIJK GEIN(3) waar Emma 9/11 in de middag is gezien. Deze wijk ligt naast het wandelgebied Gaasperplas. 

In de bijlage rechtsboven in het scherm staat een Worddocument met daarop onderstaande flyer twee keer gedrukt. Wilt u helpen, print de flyer dan een aantal malen uit, snij ze door midden en hang ze in de buurt van Gaasperplas en Gein. In verband met de regen is het misschien handig om hier een plastic hoesje om te doen.

Mocht je Emma zien, bel dan meteen een van de telefoonnummers die vermeld staan in de flyer.

 

commercial photography locations

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Dagmar, wij zijn met zijn allen vreselijk opgelucht dat Emma gezond weer is teruggevonden. Nu duimen dat het met Samu ook allemaal goed zal komen.
Heel veel sterkte na dit bizarre drama.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Dagmar Bauck

Lieve mensen,

De afgelopen twee dagen waren een nachtmerrie voor mij en mijn honden Samu en Emma. Gelukkig is dankzij de enorme groep vrijwilligers Emma gelokaliseerd en kon ik haar bij roeppoging drie in mijn armen sluiten.
Oorzaak van alle ellende was roekeloos rijden van een jonge man. Mijn Afghaan Samu vecht nog steeds voor zijn leven nadat hij overreden en 5 minuten onder de auto kwam te liggen van de veroorzaker van alle ellende. Twee dagen geen hond.. geen begroeting .. alleen maar leegte en verdriet en zorgen. Nu met het terugvinden van Emma komt langzaam aan een eind aan dit drama.
Dank voor alle betrokkenheid.