Geen hondenraces in Zuid-Afrika!

21 augustus 2014 17:07

Goed nieuws van Grey2K USA!

Beste vrienden,

In juni, hebben wij u gevraagd om een petitie te ondertekenen om uitbreiding van commerciële hondenraces naar Zuid-Afrika te verhinderen. Vandaag zijn we blij te kunnen aankondigen dat het Ministerie van Handel en Industrie naar uw zorgen heeft geluisterd en heeft besloten dat hondenraces illegaal zullen blijven! 

Dank gaat uit naar iedereen in de wereld, die ambtenaren aanschreef en vroeg om de voorgestelde toelating van hondenraces af te wijzen. Onze vrienden bij de Nationale Raad van Verenigingen tot Preventie van wreedheid tegen dieren en het Internationaal Fonds voor het Welzijn van Dieren spraken zich ook sterk uit tegen toelating van deze wreedheid in Zuid-Afrika. In feite had een TV-documentaire, waarin deze organisaties werden voorgesteld en waarin ons onderzoek is gebruikt, grote invloed op het debat.

Kijk naar deze documentaire van Carte Blanche en laten we dan dit grote nieuws vandaag vieren!

Christine A. Dorchak
Voorzitter
GREY2K USA

 photo Grey2KUSA_zps01d540b9.jpg

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 5 jaar geleden geplaatst door Irene Janknegt

Zeer goede documentaire van Carte Blanche! De Greyhoundraces blijven illegaal mede door de vele handtekeningen op deze petitie. Winst voor onze geliefde Greyhounds <3, mijn hart maakt een huppeltje.

Mooi weekend.
Irene.