GINN bedankt!

21 december 2017 09:01

Op dinsdag 19 december heeft op het Windesheim College in Zwolle een Goede Doelenmarkt plaatsgevonden, waarbij er diverse kramen waren die voor verschillende goede doelen geld hebben verdiend. Onze vrijwilliger Janette Mooi heeft met haar sieradenlijn een kraam bemand met GINN als gekozen goed doel. Hieronder een kort verslagje. En, Janette, heel erg bedankt dat je aan ons hebt gedacht!

Om 10.00 uur was de kraam ingericht en zelfs voor die tijd kwamen er al mensen kijken terwijl de helft nog niet was uitgestald. Wat een belangstelling. Eenmaal klaar, ben ik begonnen met het uitdelen van GINN informatiefolders. Helaas waren de meesten daarin niet bijzonder geïnteresseerd; studenten zijn misschien niet helemaal de doelgroep, denk ik dan maar zo, of ze hadden stress van de tentamens…. Een enkeling wilde er iets meer van weten en las de info door die was aangeplakt op de zijkant van de kraam.

De Goede Doelen Markt duurde van 10.00  tot 14.00 uur en voor ik het wist was het al weer tijd om op te ruimen. En dat was maar goed ook want het begon zachtjes aan iets te miezeren, dus gauw alles ingepakt en vertrokken naar de kachel met warme chocomel in de hand om weer op te warmen.

De markt heeft toch nog een mooi bedrag opgebracht voor GINN van 131 euro.

Liefs, Janette

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Superrrr