GINN op Teamingnet

03 juni 2018 20:56

Stichting Greyhounds in Nood (GINN) is een stichting die geen inkomsten, overheidssteun of subsidie ontvangt. Donaties zijn dus altijd heel erg welkom en daarom hebben wij een Teaminggroep aangemaakt.

Wat is Teaming? Via Teaming hopen we als stichting meerdere donateurs te krijgen, die maandelijks een kleine bijdrage kunnen missen. Doet u mee aan deze Teaminggroep dan wordt er iedere maand € 1,-, niet meer en niet minder, automatisch afgeschreven. Vele Teamers maken samen een mooi bedrag en met dat geld kunnen wij de shelters, waarmee wij samenwerken, helpen in de vele kosten die zij moeten maken. Wij houden u via onze website en Facebook op de hoogte waar het geld naar toe gaat. 

Draagt u GINN een warm hart toe en kunt u € 1,00 per maand missen? Klik dan op onderstaande link en wordt ook een Teamer! (De Teamingsite is in het Engels)  https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Namens alle honden en vrijwilligers van GINN alvast heel erg bedankt.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo Yvonne,
Allereerst je bent uiteraard helemaal vrij in wie je helpt met Teaming.
En inderdaad, wij springen wel eens bij voor onze Spaanse partners als zij in nood zitten. Maar daarnaast hebben wij als stichting ook onze eigen kosten en de grootste kostenpost zijn de opvanghonden die we hier in Nederland hebben en honden die in ons Virtueel Adoptiebestand zitten, momenteel Rocket met hartproblemen. Voor onze opvanghonden betalen wij al het voer en medische kosten. En voor Rocket hebben we veel medische kosten.
En ook wij ontvangen geen enkele subsidie of steun, maar moeten het doen van de donaties.
Maar nogmaals, het is jouw keuze wie je wilt helpen met Teaming.

11 maanden geleden geplaatst door Yvonne van der Burg

Hallo, Natuurlijk draag ik jullie een warm hart toe, maar ik doe al aan Teaming 4 x als ik jullie steun dan gaat dat geld daar misschien al naar toe waar ik al aan geef. dan denk ik dan kan ik toch beter andere steunen. of zie ik dit verkeerd. groeten Yvonne