GINN op Teamingnet

03 juni 2018 20:56

Stichting Greyhounds in Nood (GINN) is een stichting die geen inkomsten, overheidssteun of subsidie ontvangt. Donaties zijn dus altijd heel erg welkom en daarom hebben wij een Teaminggroep aangemaakt.

Wat is Teaming? Via Teaming hopen we als stichting meerdere donateurs te krijgen, die maandelijks een kleine bijdrage kunnen missen. Doet u mee aan deze Teaminggroep dan wordt er iedere maand € 1,-, niet meer en niet minder, automatisch afgeschreven. Vele Teamers maken samen een mooi bedrag en met dat geld kunnen wij de shelters, waarmee wij samenwerken, helpen in de vele kosten die zij moeten maken. Wij houden u via onze website en Facebook op de hoogte waar het geld naar toe gaat. 

Draagt u GINN een warm hart toe en kunt u € 1,00 per maand missen? Klik dan op onderstaande link en wordt ook een Teamer! (De Teamingsite is in het Engels)  https://www.teaming.net/ginn-greyhoundsinnoodnederland-

Namens alle honden en vrijwilligers van GINN alvast heel erg bedankt.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.