GINN-veiling RAIN IN SPAIN

09 januari 2017 14:24

Onze veilingmeester Janette Mooi is eind december een Facebookveiling gestart vanwege de twee overstromingen die in december kort na elkaar grote verwoestingen in Zuid-Spanje hebben veroorzaakt. Verschillende shelters en daarmee ook diens vrijwilligers zijn getroffen door deze dubbele natuurramp; kennels zijn verwoest, voer en voorraad onbruikbaar, er zijn vele honden gewond geraakt en er moet heel veel gerepareerd, hersteld en schoongemaakt worden. 
Middenin het jachtseizoen waar men met weinig geld al veel werk verzet om zoveel mogelijk honden op te vangen, komt deze natuurramp (de zwaarste in 25 jaar) er nog eens bovenop. GINN probeert daarom te helpen waar zij kan door o.a. deze veiling te organiseren!

 photo GINN veiling_zpsbtgg7ahs.jpg

Wilt u ook helpen? Dan kunt u een artikel doneren voor deze veiling en natuurlijk kunt u bieden op een van de aangeboden items. De veiling loopt maar liefst tot en met zaterdag 28 januari 2017. Doet u mee? 

Inmiddels hebben we van een aantal mensen ook donaties ontvangen voor de noodlijdende asiels als gevolg van de overstromingen. Zodra de veiling is afgelopen, voegen we de veilingopbrengst bij de genoemde donaties en zullen we hier met een totaal-overzicht komen van het uiteindelijke bedrag dat we kunnen verdelen onder de gedupeerde asiels.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.