Greyhound Protestdemonstratie

19 november 2013 18:28

C.A.G.E.D. Northwest is een Engelse stichting die al jaren strijdt tegen het leed dat afgedankte renners uit de greyhoundindustrie wordt aangedaan.

De Great Britain Greyhound Raad houdt elk jaar een groot galafeest, dat in 2014 op 26 januari in Manchester zal worden gehouden. C.A.G.E.D. Northwest heeft een internationale protestdemonstratie georganiseerd op precies dezelfde datum en tijd in Manchester om de wereld te laten zien welk vreselijk leed schuilgaat achter de Engelse greyhoundindustrie. Het wordt de grootste protestdemonstratie tegen het greyhoundleed.

Iedereen die een greyhound heeft gered, of de greyhounds een warm hart toedraagt, wordt gevraagd om deel te nemen aan de demonstratie en een eigen lichtbron mee te nemen, bijvoorbeeld een kaars, een mobieltje of een zaklamp, om licht in de duisternis te creëren voor de arme greyhounds.

Zie hieronder hun oproep. Het is wat veel gevraagd, om onze aanhangers te vragen om helemaal in Engeland te gaan demonstreren, maar mocht u in de buurt van Manchester zijn op 26 januari, misschien kunt u dan acte de presence geven.

"Unseen they suffer. Unheard they cry.
In agony they linger. In loneliness they die." 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 6 jaren geleden geplaatst door Hetty Jager

ik kom nog even terug op mijn eerdere oproep,zie nu pas dat de protestdemonstratie in het buitenland op26-1-2014is, misschien een goed idee om juist deze dag van 20.00uur tot 21.00uur hier met een kaars aan de hondjes in het donker te herdenken??doen jullie mee?????.

Langer 6 jaar geleden geplaatst door Hetty Jager

laten we op een bepaald tijdstip of tegelijk met z, n allen 1uur in het donker gaan zitten en alle leed overdenken met maar 1kaarsje aan voor alle hondenslachtoffers idee???? wie doet er met me mee???.zegt het voort!!!!!!

Langer 6 jaar geleden geplaatst door Jetteke

Mooi initiatief! En zoveel mogelijk delen via social media... :-)

Langer 6 jaar geleden geplaatst door Jan van der Linden

I wonder what is so great about Great Britain...
Certainly not the Greyhound racing! It is all about greedy monsters that have no respect whatsoever for animals and certainly not for greyhounds! Also the ones that bet are to blame: no bets, no races!