Greyzette december 2018

19 december 2018 12:05

Jarenlang hebben we de Greyzette per post verzonden. Enkel bestemd voor onze donateurs. Eerst nog in papieren vorm, maar de druk- en verzendkosten waren iedere keer een behoorlijke uitgave. Daarna zijn we overgegaan naar een digitale versie die de donateurs konden downloaden.

Maar tijden veranderen, dus ook de Greyzette. In plaats van 5 x per jaar een editie van zo'n 10 bladzijden, gaan we eens bekijken hoe een maandelijkse versie bevalt die u gewoon via onze website kunt bekijken. Hierdoor is de Greyzette nu ook te lezen door onze nieuwe Teamers en de mensen die weliswaar geen 'financiële' donateur zijn, maar in een andere vorm de stichting helpen. We zijn blij met alle hulp die u ons biedt... Alvast veel leesplezier toegewenst en wij wensen u fijne feestdagen! 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tina Webmaster-GINN

Beste Carolien,
Je kunt op onze hondenpagina's zoeken naar een windhond die bij jullie past en dan kun je daarna contact opnemen met de adoptieconsulent in jouw regio. Zie onze contactgegevens.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door carolien pleunis

wij zijn nuop zoek naar een greyhound teefjte hebben jaren zelfervaringen met de windhonden hebben zelfooit een greyhoundgehad zoeken nudan ook weer een nieuwe greyhound van ongeveerrdrie ofvier jaar oud moetwelbijonze andere windhonden sAMEN KUNNEN GAAN LEVEN HOPELIJKHOREN WIJERNU DAN OOKWEL WEER WATVAN CAROLIEN EN JAN