Hulde aan de opvanggezinnen!

07 maart 2018 08:24

Zonder twijfel kunnen we stellen dat wij altijd hartstikke blij zijn met opvanggezinnen. Dat zij hun huis en hart openstellen voor die honden die net een beetje extra nodig hebben. Dat ze honden een klein zetje richting een nieuw leven geven, door wat extra in hen te investeren en hun de kneepjes van een 'normaal' leven te leren. Daardoor kunnen wij adoptanten dan weer betere informatie geven over het karakter van de hond vóór adoptie.

Dat er natuurlijk tranen worden gelaten op het moment dat een opvanger jouw huis verlaat, wordt op de koop toegenomen. En dat je hetzelfde traject na een poosje weer doorloopt is voor sommigen vanzelfsprekend.

Nu is er ook een clubje dat de knoop in de maag niet kan weerstaan en zich de 'Failed Fosters' mag noemen... Daar hadden we er binnen één week 3 van... :-) Zowel de opvangers Abbey en Barry (beiden Lurchers) als de Spaanse zwarte parel Jack kregen deze week het goede nieuws ingefluisterd dat zij bij hun opvanggezin mogen blijven.

En eens te meer: HULDE AAN ALLE OPVANGGEZINNEN!

Groet,
Jetteke (nu ook lid van de Failed Foster club)

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

10 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Het is toch gewéldig! Abbey,Barry en Jack! Een eigen warm mandje!
Een geluk heb ik, Jack komt stapje voor stapje korter bij! Hannie heeft mijn droom! Het is ook een droom zo mooi die Jack!
Ach zijn ze niet allemaal prrrrrrachtig! Veel geluk allemaal met jullie schatjes!!!!

10 maanden geleden geplaatst door Hannie

Oeiii, ik ben dus de Failed foster mama van Jack, zwarte parel Jack, zo ongewild, zoooo angstig, maar ons hart had hij al heel snel veroverd!
Hij is dus mijn 4e opvanger die bij ons blijft hangen maar na 20-25 opvangers is dit geen slechte score, toch??
Wij zijn in ieder geval heel blij met onze vent en iedere stap die hij weer vooruit gaat!

11 maanden geleden geplaatst door Gonny Adje & Jaime

Helemaal eens.. HULDE AAN OPVANGGEZINNEN! Vind het zo knap wat ze doen... ik zou het niet kunnen... daarom snap ik die "failed fosters" ook zo goed ;)...

11 maanden geleden geplaatst door Erna

Ik voel me erg aangesproken door dit schrijven :) Lieve lieve Abbey,de jaren van rust zijn nu voor je aangebroken, nooit meer verhuizen, maar heerlijk thuis tussen je rescue maatjes.