In de schijnwerper - Roxanne de Moor

22 maart 2016 19:01

Wij willen u graag kennis laten maken met onze vrijwilligers, die zich geheel belangeloos met hart en ziel inzetten voor onze stichting en onze honden. Op deze manier leert u hen beter kennen, wat hun drive is en zeker voor diegenen onder u, die persoonlijk te maken krijgen met bijvoorbeeld 1 van onze adoptieconsulentes, is het leuk om een gezicht en een achtergrondverhaal erbij te hebben.

Alle verhalen van onze vrijwilligers krijgen een vaste plek op de pagina Over ons. Regelmatig stelt een nieuwe vrijwilliger zich voor, vandaag: Roxanne de Moor

Honden, honden honden. Het maakte eigenlijk niet uit wat, waar of hoe, als ik maar met honden bezig kon zijn en ze kon observeren. Van de Duitse herder Rex in “Kommisar Rex” tot aan Sam uit “I am Legend”, gedurende mijn leven is niets veranderd. Verschillende stages en (bij)banen bij een dierenpension, hondenkennel, trimsalon, dierenwinkel en De Dierenbescherming. Verder belandde ik als adoptieconsulent bij Greyhounds in Nood Nederland. De stichting leerde ik kennen tijdens mijn vrijwilligerswerk in het Spaanse asiel voor o.a. de Galgo en ik voelde direct de klik! 

Deze vrijwillige functie vervul ik naast mijn functie bij een zorginstelling voor jongeren en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking, gedragsproblemen, psychiatrische stoornissen en/of delinquent gedrag. Als afgestudeerd criminoloog aan de Universiteit Leiden met de focus op jeugdige delinquenten en probleemjongeren past dit helemaal bij mij. 

Op het moment ontwikkel ik mij nog steeds op honden- en dierengebied. Recentelijk heb ik de opleiding tot Energetisch Dierentherapeut afgerond en zit ik nu in mijn tweede jaar van de cursus tot Energetisch therapeut. Tenslotte houd ik nog een hondenblog bij op www.perrox.nl.

Roxanne de Moor

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 3 jaar geleden geplaatst door yvonne

Leuk stukje :)

Langer 3 jaar geleden geplaatst door Geertje

Ik hoop ook dat je nog heel lang bij Ginn blijft, je doet het goed hoor, ik voel me erg op mijn gemak gesteld door jou en nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat je in me hebt!

Langer 3 jaar geleden geplaatst door Paula Bouma

Wat een leuk stukje Roxanne! Zo zie je maar dat de hondentik er al vanaf de geboorte inzit en niet te genezen is (gelukkig maar). Ik hoop dat we nog lang van je mogen genieten!

Langer 3 jaar geleden geplaatst door Carin

Wat "Even een auto naar Scooby brengen" al niet tot gevolgen heeft...
Ik hoop dat je nog heeeeeeeel lang bij het GINN clubje blijft!