In het zonnetje - Natalie

24 juni 2018 08:26

Ik was zo blij toen er in Spanje lieve mensen op mijn pad kwamen die mij hebben gered van de dood. Ik was er slecht aan toe en zij hebben me verzorgd, gevangen en naar FBM gebracht om daar weer aan te sterken en zin in het leven te krijgen. Mijn redster in Spanje steunt mij nog steeds op afstand, wat is zij toch een geweldige vrouw!

Toen ik al een hele lange tijd in het asiel was mocht ik ineens mee met een bus met wat van mijn galgovrienden en kwam in Nederland terecht. Beestje fris hier (zeg maar gewoon koud!), maar de warmte die ik kreeg en krijg van de mensen hier is heerlijk.

Ik wacht nu vanaf november op mijn eigen Gouden Mandje. Ik snap het wel hoor, want ik heb natuurlijk toch wel last van dingen die in mijn verleden zijn gebeurd en vertrouw daarom niet meteen iedereen. Alhoewel ik, als ik je eenmaal ken, de grootste knuffelkont ben en je het liefst begroet met een kus. Als ik wat tijd en begrip krijg, durf ik je snel te vertrouwen. Wat ik ook nodig heb is minimaal 1 hondenvriendje die met mij wil rennen en spelen, maar die het ook leuk vindt om lekker samen dicht tegen elkaar aan te slapen.

Ik weet dat ik Leishmaniose heb en ook dat dat mensen afschrikt. Ik krijg natuurlijk netjes mijn medicatie en hoop met alleen de dagelijkse Allopurinol heel oud te kunnen worden. Op de site van GINN staat er meer over mijn ziekte uitgelegd, want mijn nieuwe mensen moeten wel goed weten waar ze mee te maken hebben... er kan meer bij komen kijken dan alleen een pilletje.

Maar volgens mijn opvangmama ben ik een geweldig lief meisje, dat qua innerlijk en uiterlijk prachtig is! Ze hoopt dat er snel mensen verliefd op mij worden en mij mijn forever home willen geven. Op mijn eigen pagina op de site staat nog meer over mij te lezen.

Ik hoop dat we snel kennis maken!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.