In Memoriam - Adje

18 augustus 2020 08:58

Lieve mensen,

Zoals beloofd een berichtje voor op de website.

Op 10 juli hebben Jaime en ik afscheid genomen van onze grote vriend Adje. Acht jaar geleden was ik na het overlijden van mijn hond toen op zoek naar een nieuw maatje. En door toeval kwam ik op jullie site terecht. Ik zag zoveel lieve mooie honden... Had een aantal voorkeuren. Uiteindelijk zag ik Adje, de verhalen en foto's uit Balkbrug, dat koppie. Hij is 1 mei 2012 bij mij komen wonen. Wat hebben we veel geleerd samen, zo'n prachtige tijd gehad samen. Nog meer toen Jaime kwam in 2014. Onvergetelijk!

Acht jaar zijn we samen geweest lieve Ad, de helft van je leven. 16 was je toen ik het moeilijke besluit heb moeten nemen  je te laten gaan. We missen je verschrikkelijk, Jaime en ik, maar we zijn dankbaar dat we samen zoveel mooie herinneringen hebben!

Dank je wel GINN en alle vrijwilligers!

Knuffel van mij en Jaime ❤

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

4 maanden geleden geplaatst door Hannie & Arno

Ow lieve Adje rust zacht pootje oude Violeta

5 maanden geleden geplaatst door Jetteke

Ach, lieve Adje... Ik zie hem nog in Balkbrug uit de bus komen. Hij was vrolijk, totaal niet bang, vond het allemaal bere-gezellig en kon van het knuffelen geen genoeg krijgen. We hebben genoten van de fijne verslagen en de vele foto's die we ontvingen waarop we een intens tevreden hond zagen, die genoot van een liefdevol leven. Dank je wel daarvoor Gonny!!

5 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Dag lieve Adje, je hebt een hele leeftijd bereikt en je hebt het zo goed gehad bij je lieve baasje. Rust zacht, mooie jongen.
Heel veel sterkte, Gonnie. Dankjewel dat je Adje zo'n mooi en liefdevol leven hebt gegeven.