In Memoriam Dhjaro

04 september 2019 09:04

Hierbij bericht ik jullie van het heengaan van onze liefste Greyhound Dhjaro. 4 jaar geleden zag ik een foto van Dhjaro en was meteen geraakt door hem. Ik nam contact op met GINN en de adoptie van (toen Jaro) werd een feit! Op 22 december kwam Dhjaro bij mijn dochter en mij thuis, wát een zachtheid en wat een grote hond met zijn 79 cm schofthoogte, en wat vonden wij hem mooi!

Dhjaro liet niet veel van zichzelf zien in het begin, daar kwam pas verandering in nadat we naar Ameland op vakantie gingen; in eerste instantie wist hij niét wat ie moest met dat zand en de zee. Maar dat was snel over; helemaal te gek vond Dhjaro het en hij rende erop los, langs de vloedlijn. Dat waren mooie momenten en zijn vertrouwen groeide met de dag. Wij wonen vlakbij de heide en dat vond hij ook zo fijn om daar in het losloopgebied lekker rond te snuffelen en sprintjes te trekken, hij deed niets liever dan dát! 

Op 24 juli 2019 is Dhjaro thuis rustig ingeslapen, op één maand na was hij bijna 12 jr. Dhjaro leed al langere tijd aan artritis in zijn rug en had al geruime tijd pijnstilling hiervoor; hij zakte geregeld door zijn achterhand. Accupunctuur en Chinese kruiden hebben hem de laatste 4 maanden verlichting gegeven zodat hij tóch nog kwaliteit van leven had. Totdat de momenten kwamen dat hij languit ging, midden op de heide... en niet meer zelfstandig overeind kon komen... aan zijn tuig tillend praatte ik hem dan naar huis, wetende dat het niét meer ging... We missen hem énorm, maar zijn dankbaar voor de liefde en trouw en vrolijkheid welke Dhjaro ons gegeven heeft.

Met vriendelijke groet,
Yvonne en Linn

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

8 maanden geleden geplaatst door Yvonne den Hartigh

Dank voor jullie lieve reacties!
Yvonne en Linn

9 maanden geleden geplaatst door Ineke van van Dongen

Wil jullie heel veel kracht en sterkte toewensen met het verlies van jullie maatje.
Zo mooi om te lezen hoe liefdevol deze lieverd bij jullie zijn leven heeft mogen leven .
En hij zo gelukkig is geweest.

9 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink- van Brandenburg

Heel veel sterkte
Rust zacht

9 maanden geleden geplaatst door Donna Bierling

Heel veel sterkte met het verlies van zo'n grote vriend.

9 maanden geleden geplaatst door Renée Smith

Wat een ontroerend mooi verhaal, en wat een liefde voor Dhjaro spreekt er uit. Jullie hebben prachtige jaren samen gehad - veel sterkte met het missen van deze prachthond

9 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Rust zacht, lieve Dhjaro