In Memoriam - Djin

18 september 2020 09:36

Op  zaterdag 29 augustus hebben wij onze 13 jaar oude zwarte galgo Djin laten inslapen. Hij werd enkele dagen eerder op straat aangevallen door een labrador. De labrador werd uitgelaten door een meisje van 14 en zij kon haar hond niet in bedwang houden. Onze Djin werd vol op de achterzijde geraakt met een kopstoot.

We zijn onmiddellijk naar de dierenarts gegaan en het leek erop dat de schade meeviel. Na enkele dagen was er nog een bezoek aan de dierenarts en Djin knapte een beetje op. Echter in de nacht van vrijdag op zaterdag 29 augustus ging het alsnog mis. Hij kon zijn urine niet meer ophouden en hij kwam niet meer overeind. We wisten eigenlijk al direct dat het mis was. Hij had een inwendige bloeding en kon nauwelijks staan. Met veel verdriet hebben we hem bij de dierenarts laten inslapen.

We hebben hem in 2009 geadopteerd en toen was hij ongeveer twee jaar oud. Hij heeft ons geadopteerd. We hebben namelijk GINN 2x bezocht en hij was 2x niet bij ons weg te krijgen, dus hebben we hem uiteraard meegenomen. Hij was een uiterst lieve, zachtaardige en rustige Galgo met de bekende Galgo eigenaardigheden. Hij was ook het maatje van onze andere Galgo Daisy, die we in 2011 hebben geadopteerd.

Djin was niet zijn GINN-naam; hij heette eigenlijk Gino. Wij vonden Djin (geest uit de fles) een passende naam voor hem. We missen Djin heel erg.

Elsbeth en Will

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

5 maanden geleden geplaatst door Carla Ras

❤️ Heel veel sterkte

5 maanden geleden geplaatst door Hannie & Arno

Lieve mensen wat een verschrikkelijk verhaal.
RIP Gino

pootje oude Violeta

5 maanden geleden geplaatst door Tania

Wat ontzettend sneu. Heel veel sterkte!
Tania