In memoriam - Maggie

10 augustus 2010 08:29

Maggie

Lieve allemaal,

Op 18 juni 2005 is onze lieve, vrolijke en dappere Maggie May overleden.

Ze heeft nog een leuke dag gehad. 's Morgens stond ze te trappelen om mee uit te gaan, 's middags hebben we met z'n allen een rondje gelopen in het bos en 's avonds heeft ze op de bank met veel smaak haar kippenlevertjes met diner en bouillon opgegeten.

Na de wandeling leek ze erg moe te zijn en stond ze wankel op haar benen. Later kon ze haar ogen niet goed openhouden en als ze ons aankeek zat het derde ooglid voor de helft voor haar ogen. Toen begrepen wij dat het voor onze Maggie nooit meer leuk zou worden en hebben we dierenarts laten komen. Tijdens het wachten op de dierenarts hebben wij haar uitgebreid kunnen knuffelen en afscheid van haar genomen. Ze is thuis rustig ingeslapen.

Maggie is tien maanden bij ons geweest en heeft een fijne tijd gehad. Ze was een zelfstandige hond met een pittig, maar opgewekt karakter En ze was ook zo lief en hield enorm van knuffelen. Ze wist iedereen voor zich in te nemen. Zelfs in de wachtkamer bij de dierenarts wist ze iedereen te vertederen met haar lieve karakter. Ze heeft ons meerdere malen verbaasd doen staan als ze opeens de sloot in sprong om achter een eend aan te gaan of probeerde een vis te vangen in ondiep water. Maggie was een prachtige hond met een zijdezachte vacht en grote ronde ogen. We zullen haar vreselijk missen.

Op mijn verjaardag, stonden we voor de taak haar te begraven in de tuin. We hebben een mooi plekje voor haar gevonden.

"I'll be seeing you in every lovely summer's day
In everything that's light and gay
I'll always think of you that way
I'll find you in the morning sun
And when the night is new
I'll be looking at the moon
But I'll be seeing you"

Rust zacht, lieve Maggie May.

Marijn en Els,
Lelystad.

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.