In Memoriam Peach (Donna)

07 januari 2020 12:41

Lieve Donna,

Mooi lief prinsesje (cadeautje zoals mijn broertje altijd zegt) wat gaan wij jou ontzettend missen. Je was op, lieverd, maar wij hebben 2,5 jaar van jou mogen genieten en dat hebben we dubbel en dwars gedaan.

We haalden je op bij Donna, je pleegmama. Je bent naar deze mooie vrouw met een hart van goud vernoemd. Zij ving jou op als oude afgedankte Galga die geen toekomst meer had, maar door Donna hebben wij jou mogen leren kennen. We hebben je enorm verwend want dat verdiende je.

Je was meteen thuis toen we je mee naar huis namen, geen seconde heb je getwijfeld, je nam je plekje in het huis feilloos in. Je stond iedere dag vooraan voor je aaitjes, je eiste ze eigenlijk gewoon op. Als het je niet snel genoeg ging stak je gewoon effe je poot uit zo recht in je been, ribben of als je pech had, in je gezicht. Denk dat nu veel mensen een glimlach om hun mond krijgen als herkenning van die beruchte poot van je.

Je had een ingebouwd klokje voor je eten ‘s morgens en ‘s avonds en je klokje ging nog beter af voor je lekkers, de runderstaven waren je favoriet je kon er niet harder door gaan kwijlen.

Je kleine broertje Boef, die gebruikte je ook vaak als steun voor zijn voorpootjes om wat groter te zijn als hij iets wilde hebben of zich wilde laten zien naast zijn grote zussen. En je grote Griekse zus Tara daar was je een rustpunt voor. Zij zal voor een poosje weer van slag zijn want er verandert weer iets.

Wat zal je gemist worden, moppie, je laat een leegte achter, maar onze herinneringen aan jou zijn oneindig.

Lieve schat, trek een sprintje daarboven, je verdient het, ze wachten je op.

Uit het zicht maar nooit uit ons hart.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door carmen lapage

De lieve schat was samen met ons Rosi bij super 'opvangkamp' Donna! Fijn dat Peach een leuke thuis heeft gehad. Jammer dat jullie niet langer hebben kunnen genieten van haar.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Ineke van van Dongen

lieve schat, rust zacht en zo fijn dat je nog een goed huisje hebt gehad.

Veel kracht en sterkte met dit verlies xx