IRGT/PAWS Transport 07-03-2020

08 maart 2020 10:25

Zaterdag 7 maart jl. was er een mini transport in Oss. 2 Greyhounds hebben weer de grote reis gemaakt naar een warm mandje: Bogcross Skinny en Jacob. Bogcross Skinny, die nu Bogey gaat heten, werd opgehaald door consulente Renée. Bogey slaapt 2 nachtjes bij Renée en wordt maandag officieel geadopteerd. De adoptanten van Jacob hadden Laura mee gebracht die afgelopen zaterdag in Oss is geadopteerd via BaasGalgo. Zij vertelden dat Laura zich de afgelopen week voorbeeldig had gedragen en zij waren zo trots en zo nieuwsgierig naar hun Jacob.

Het transport zou om half vijf arriveren maar dat liep iets anders: ruim een uur later kwam de bus de poort bij Marian Coensen binnengereden. Chauffeurs Ian en Paul zijn kanjers en werden hartelijk verwelkomd door Fleur, die de Traces-papieren in ontvangst nam. Heel liefdevol werden Bogey en Jacob uit de bus getild. Bogey rustig snuffelend, Jacob de raket! Wat een energie. Er werd besloten dat de honden even lekker hun energie eruit mochten rennen. Wow, wat een vaart en Laura rende heerlijk met haar “broer” mee. Uit voorzorg zijn Laura en Jacob gemuilkorfd, dat belemmerde hun overigens niet om nog een rondje door de grote tuin te stuiven. Jacob werd helemaal in het nieuw gestoken, liefdevol werden alle spullen uitgezocht. De bus vertrok na een uurtje en de tijd was aangebroken om naar huis te gaan.

Ook een klein transport geeft zoveel voldoening bij de gedachte dat de honden een mooie toekomst tegemoet gaan.

Michiel en Marian, dank dat GINN weer een veilige aankomst heeft kunnen verzorgen in jullie geweldige veilig omheinde tuin. En ook dank aan iedereen voor én achter de schermen die dit heeft mogelijk gemaakt.

Groetjes,
Tania

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

5 maanden geleden geplaatst door Ree Smith

Het was inderdaad weer een feestje, en daarbij maakt het niet uit of het 12 of 2 honden zijn, helemaal waar, Tania! Bogey mocht bij een lieve adoptant van mij logeren en kan zelfs vandaag al naar zijn forever, maar dat maakt niet uit. Een heerlijk verslag heb je geschreven!