IRGT/PAWS Transport 28-11-2020

04 december 2020 12:30

Drie prachtige langbenen uit Ierland hebben deze week hun gouden mandje gevonden in Nederland. Afgelopen zaterdag brachten Ian en Paul ons Jodie en Rex van PAWS en Chill van IRGT.

Chill (pet name Amy) is een klein, zwart meisje die het geluk had uit een Iers opvanggezin te komen, waar ze duidelijk heerlijk in de watten was gelegd – glanzend als een spiegeltje en met licht overgewicht nam ze de nieuwe omgeving rustig in zich op. Ze heeft nog wat tijd nodig om te settelen hier, maar dat vinden wij niet gek na zo’n verhuizing, en die tijd krijgt ze gelukkig.

Rex is een prachtige, grote zwarte reu, eindeloos vriendelijk en relaxed, en niet te beroerd om in jassen en tassen te duiken op zoek naar iets eetbaars. Een heerlijke persoonlijkheid en een hond die duidelijk naar mannen trekt, dus hij had dubbel geluk, want hij mocht met zijn opvangvader mee naar huis! Vanaf daar kan hij rustig aan het Nederlandse huisleven wennen, en op zoek naar zijn eigen gouden mand.

En dan die lieve Jodie, een meisje van 8 jaar oud. Ze kwam binnen bij PAWS als een zwaar verwaarloosd hoopje ellende en heeft al twee gebitssaneringen ondergaan, er staat bijna geen tand meer in haar mondje. Door een quarantainesituatie bij PAWS moest ze helaas wat langer wachten op haar enkeltje gouden toekomst, maar nu is ze er, en hoe! Met vier pootjes sprong ze de bus uit en omhoog als een vrolijk veulen! Gelukkig kon ze op het veilige terrein even heerlijk haar pootjes strekken, en het was zo’n genot om te zien hoeveel plezier ze had. Een lot uit de loterij voor haar lieve baasjes die zo lang gewacht hebben, en dolgelukkig met haar zijn!

De transporteurs gaan binnenkort genieten van hun welverdiende kerstvakantie, en in het nieuwe jaar hopen we weer veel Iertjes een zachte bank te kunnen bieden!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.