IRGT/PAWS Transport 29-08-2020

30 augustus 2020 09:00

Vanmiddag mochten we weer een transportje uit Ierland verwelkomen! Klein maar fijn, met twee mooie meisjes aan boord, waar met smart op gewacht werd door hun lieve adoptanten.

Onder een bescheiden zonnetje was het goed toeven in de Osse tuin, met een kop koffie in de ene hand en een stroopwafel in de andere, en dat de chauffeurs iets te laat waren was eigenlijk helemaal geen straf.

Als eerste kwam Bee The Queen uit de bus, een prachtige Greyhound om door een ringetje te halen! Haar nieuwe baasjes waren echt onder de indruk, net als wij eigenlijk, en Queenie – die nu Molly heet – genoot zichtbaar van de bewonderende blikken en gaf nog een klein showtje weg.

Daarna kwam de lieve lurcher Brooke, een Saluki-kruising met mooie bevedering aan oren en staart, en een heerlijk, relaxed karakter. Ook haar baasjes waren op slag verliefd!

Na het aanmeten van glanzende nieuwe halsbanden en hermetisch afgesloten tuigjes ging iedereen, inclusief de honden, met een grote glimlach huiswaarts. Het was weer fijn!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.