IRGT Transport 17-10-2020

19 oktober 2020 16:55

Zaterdag 17 oktober ontvingen we met een zeer bescheiden welkomstcomité – maar zeker met open armen – twee prachtige Greyhounds uit Ierland.

Keurig op tijd leverden de chauffeurs Condor Blaze en Lilli af in Oss. Mooie, grote blauwe Blaze vond het allemaal erg spannend, maar ontdooide gelukkig al snel na wat knuffels en lieve woordjes. Zijn nieuwe baasjes hebben hem vol vertrouwen mee naar huis genomen, waar hij het volgens de eerste berichten prima naar zijn zin heeft.
Lieve, kleine Lilli huppelde vrolijk de bus uit, en wond haar nieuwe baasjes gelijk om haar pootje. Verliefde blikken vlogen over en weer, en dit prinsesje heeft geluk want ze mag voortaan overal mee naartoe - wat ze het liefste wil van de hele wereld.

Wat is het toch geweldig om met zoveel mensen samen te werken, om deze lieve Greyhounds van hun welverdiende (pre)pensioen te laten genieten. Dankjewel allemaal!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.