Janneke Beertsen naar Scooby

28 april 2017 19:35

12 mei gaat dierenarts Janneke Beertsen, van DAP Vorstenbosch, weer een week naar Spanje om bij Scooby vrijwilligerswerk te doen. Janneke is een 'oude bekende' van Scooby en is al zo'n beetje vanaf het begin betrokken. 
De werkzaamheden die zij nu gaat verrichten zijn met name het steriliseren en castreren van de vele aanwezige honden, maar er worden ook andere behandelingen/operaties uitgevoerd. Voor deze actie zijn heel veel narcosemiddelen, medicatie en hechtmaterialen nodig.

We willen Janneke heel graag helpen om dit voor elkaar te krijgen en donaties voor het inkopen van deze materialen zijn enorm welkom! Wij hebben € 500,- gedoneerd en hopen voor Janneke van harte dat dit meer gaat worden, zodat Janneke haar werkzaamheden goed uit kan voeren. Helpt u mee?

U kunt uw bijdrage overmaken op NL 58 ABNA 0534240402 ten name van Stichting Greyhounds in Nood Nederland onder vermelding van 'Scooby Vorstenbosch'.

We danken u alvast hartelijk!!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.