Kerstspecial 2012

24 december 2012 11:43

Hieronder vindt u onze Kerstspecial, een filmpje met alle windhonden die in 2012 geplaatst zijn door GINN. Het is dit jaar een behoorlijk groot aantal (88!) geweest, dat hun Gouden Mandje heeft gevonden.

Wij willen in de eerste plaats alle adoptanten 2012 bedanken, dat zij een mishandeld, verwaarloosd of verlaten windhondenkind een nieuwe toekomst hebben gegeven.
Daarnaast willen wij van harte onze opvanggezinnen bedanken, dat zij onze windhonden op weg hebben geholpen naar hun definitieve thuis. Jullie goede zorgen voor de honden, jullie updates en foto’s waren van onschatbare waarde om de juiste hond in het juiste gezin te krijgen.
Ook onze donateurs verdienen een dikke pluim, dankzij jullie financiële steun is het mogelijk geweest om de honden te helpen en de shelters in Spanje te steunen.
Tot slot willen wij onze vrijwilligers bedanken, die met al hun functies en taken, achter de schermen hun waardevolle werk hebben gedaan om de honden geplaatst te krijgen, op wat voor manier dan ook!

Zonder jullie allemaal was het niet mogelijk geweest om al deze honden te helpen. Wij hopen, met alle steun en hulp van jullie, ons werk in 2013 voort te kunnen zetten.

Wij wensen iedereen een fijne Kerst en een gezond, gelukkig en galgovriendelijk nieuwjaar!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Marisca

Als ik een wens kon doen dan zou ik alle honden een gouden mandje willen bezorgen,
Dank aan alle lieve mensen die zich voor deze bijzondere honden inzetten

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Kitty

Kippevel!
Wat heerlijk dat er zoveel honden weer een gouden mandje mochten krijgen..
Keep up the good work GINN'ers!

Liefs uit Meppel en een pootje van Falera ( Valeria afkomstig van BaasGalgo) En Beanie (Pupitas van Leuke Spaanse Honden) En van de rest van de Clan natuurlijk

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Lianne Versteden

Heel erg mooi om te zien!!! Wat krijg ik er een warm gevoel van als ik zie dat al die lieverds een gouden mandje hebben. In 2013 gaan we er weer net zo'n goed jaar van maken!!
Fijne feestdagen allemaal en alle goeds voor 2013.
Liefs Lianne Versteden

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Bianca

Wat zijn het er veel !! En allemaal even knap !!
Er zijn er nog zo veel die onze steun nodig hebben. Bij deze wil ik iedereen vragen om ook in 2013 er weer voor te gaan. Bedenk acties om zo veel mogelijk geld binnen te halen, want ze hebben ons zo nodig !!
Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2013

-xxx-

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Fokke en Nelly Koster

Wij vonden het leuk om onze Marilyn in het filmpje m.b.t. de gouden mandjes 2012 te zien, zij heeft het bij ons samen met Lucky, onze whippet, prima naar haar zin. Zij is een heerlijke hond, en samen spelen en rennen zij iedere dag om het hardst en hebben veel bewonderaars.
Ook wij wensen jullie goede feestdagen en een gezond 2013 toe en dat er maar veel gouden mandjes gevuld mogen worden met deze schatten van dieren, welke een gelukkig leven zo verdienen.

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door A.vd.Belt

Wow, wat een mooi resultaat! Erg tof dat onze Leo een mooie rol mocht vervullen in de special.
Iedereen hele fijne feestdagen gewenst.
Groet, Arjan & Anita, Arrow en Leo

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Lambert Zandman

Beste allemaal,
hier doen we het dus voor! Mooi om dat op zo'n manier te laten zien. Hulde.
Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.

Met veel Galgo-groeten,
Lambert Zandman.

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Leonie

Ook wij zijn dit jaar eigenaar geworden van 2 mooie, lieve galgo's. We zagen Melissa en Key voorbij komen in het filmpje. Erg leuk! We wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi 2013!
Groetjes Leonie, Bertil en Eline

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Gonny en Adje

Lieve GINN mensen,
wat een leuke kerstspecial! En wat een geweldig resultaat..88 windhonden die hun gouden mandje hebben gevonden! Eén daarvan is mijn Adje..en daar ben ik heel dankbaar voor!! Succes met jullie geweldige werk! En dat 2013 nog succesvoller voor jullie mag worden!!
Voor jullie allemaal hele warme en gezellige feestdagen!
Liefs Gonny en Adje

Ongeveer 7 jaren geleden geplaatst door Brenda

Wij hebben het geluk gehad dat wij 2 lieve galgo's hebben via jullie, ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan voor alle hondjes en hopen dat we weer een goed jaar krijgen! Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goed 2013!
Groetjes van Hydra, Izabel voorheen Bruja genaamd en Jan, Brenda, Jan jr en Lucas.