Kerstspecial 2018

24 december 2018 13:38

Het jaar is alweer voorbij. We hebben een druk jaar achter de rug waarin we ons best hebben gedaan om voor veel galgo’s en grey’s een passend thuis te vinden.

In april zijn een paar bestuursleden op bezoek geweest bij Fundación Benjamin Mehnert en in oktober hebben we PAWS Ierland bezocht. Zowel in Spanje als in Ierland blijft de nood hoog, te veel honden en te weinig mensen en vooral veel te weinig geld. Wij zullen dan ook ons best doen om alle shelters met wie we samenwerken, zoveel mogelijk te blijven steunen en we hopen dat jullie als onze aanhangers, ook af en toe eens wat kunnen doneren bij de vele hulpvragen, als er weer een verwaarloosd of aangereden dier wordt binnengebracht.

Verder bestaat de mogelijkheid bij alle shelters om ze te ondersteunen met € 1,- in de maand via Teaming. Een euro lijkt niks, maar als veel mensen meedoen, dan is het een belangrijke maandelijkse steun. Wij danken in ieder geval alle shelters, dat ze niet opgeven en dat ze met te weinig middelen toch zoveel mogelijk honden proberen te redden.

Dit jaar hebben we 1 hond  verloren, opvanger Alma, die door een noodlottig ongeval om het leven kwam. En arme Mia uit Ierland, die klaar stond met haar koffertje voor de reis naar Nederland... Zij kon op het laatste moment niet mee, omdat ze ziek was. Na onderzoek bleek dat ze nierfalen had, en dat geeft geen uitzicht op een lang en gelukkig leven, helaas.

Maar goed, er zijn dit jaar maar liefst 137 hondjes geadopteerd. 137 schatjes, die een gelukkig leven hebben gevonden.

Wij willen al onze adoptanten bedanken dat ze onze galgo’s, grey’s en lurchers en ook nog 3 Podenco’s in hun huis hebben opgenomen. Onze waardevolle opvanggezinnen, die hun opvanghonden voorbereiden op een nieuwe start in hun leven, heel erg bedankt! Onze donateurs…. Waar waren wij zonder jullie? Heel erg bedankt voor jullie financiële backup. Al onze trouwe likers en volgers op Facebook, die onze honden delen voor meer kans op een huisje: Bedankt!! En tot slot onze eigen GINN-vrijwilligers, zonder wiens harde en belangeloze werk de hulp aan de honden niet mogelijk was: Dankjewel lieve kanjers!!

En dan nu de film! Het was even spannend of de laatste Scoobygalgo’s van dit jaar nog konden arriveren, maar het is gelukt en op de valreep nog een klein Galgaatje ingevlogen vanuit 112 Carlota Galgos! Ga er maar even voor zitten en geniet van al die lieve snoeten die in 2018 het geluk hebben gevonden.

Wij wensen jullie gezellige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Bestuur en vrijwilligers GINN 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Ineke en Dick

Wat mooi om te zien dat zoveel honden een fijn huis hebben gevonden.
Wij zijn erg blij met Babs ze is erg lief.
Ze komt steeds meer los ze leert iedere dag.
Ik hoop dat jullie in 2019 veel honden mogen plaatsen
Vriendelijke groet Ineke en Dick Hendriks

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Donna Bierling

Wij wensen jullie een goed en gezond nieuwjaar en dat er nog veel meer honden een thuis mogen krijgen. Dank voor jullie liefdevolle werk 💕🐾

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Alie Masselink

Wat een mooi resultaat.. dikke chapeau.
GINN ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen in ons als opvanggezin voor de kleine Ria. Wij wensen allen fijne feestdagen en een goed en gezond 2019.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Elsbeth

Wat een snoesjes! Met Leya en Carola gaat het heel goed. Ze spelen heel veel samen.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Bini

Allemaal naar een warme mand en of bank! Onze Jana staat er ook tussen... met een erg jonge snuit. Helaas heeft de schat 2!!jaar in asiel gezeten. Toen ze bij ons kwam was het jonge snuitje verdwenen, onherkenbaar. Nu geniet Jana oa van het schapenvachtje op de bank, haar oudere ook-Scooby broer en onze aandacht. Regelmatig ligt ze te kreunen van genot en vertrouwen en de warmte van houtkachel

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Renée Smith

Al die liefjes.... wat ontroerend.
Zoveel gouden mandjes.
Zoveel leed in liefde geheeld.
Liefde!
Ronda en Shiva, nu Roña en Suqui,
wat hebben jullie veel liefde gebracht!
xx

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Hannie

Heerlijk!!!!! En onze Jack staat ertussen, mooi gedaan weer hoor!

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Taiga Ekkerink

Gewèldig!
Een brok n mijn keel!
Al die lieve snoetjes!
Fijne feestdagen allemaal!
Tot in het nieuwe jaar!!