Kerstspecial 2019

24 december 2019 10:44

Ondertussen is het een mooie traditie geworden: de kerstfilm aan het eind van het jaar. Een overzicht van alle bofkonten die bij u thuis aan een nieuw hoofdstuk mochten beginnen. Als wij de honden aan ons voorbij zien trekken, is het vaak weer 'o jaaa...' of ' aaahhh...'. Bij iedere hond kennen wij een verhaal en is gekoppeld aan een adoptant of opvanggezin. Beiden van groot belang!

Graag maken we ook gebruik van de gelegenheid om iedereen die, op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen afgelopen jaar, te danken. Door de financiële giften waren wij in staat om 112CarlotaGalgo's, Scooby, BaasGalgo en FBM in Spanje en PAWS in Ierland een paar donaties te kunnen overmaken. Soms was dit als bijdrage voor een operatie, of als bijdrage voor de hoge medische kosten, en soms kon er voer van worden gekocht. Daarnaast konden we ook garant staan voor de benodigde medische zorg die nodig was bij sommige van onze opvanghonden in Nederland en België.

En dan waren er nog de mensen die kollen breiden voor de honden, jassen maakten, medicatie inzamelden of manden en dekens, die de honden via social media deelden of die belangrijke petities tekenden. Alle beetjes hebben geholpen waar wij, maar ook de vrijwilligers in de diverse asielen, ontzettend blij mee zijn.

Want onze hulp blijft ook in de toekomst nodig. Zowel in Spanje als in Ierland blijft de nood hoog: te veel honden en te weinig mensen en vooral veel te weinig geld. Wij zullen dan ook ons best doen om alle shelters met wie we samenwerken, zoveel mogelijk te blijven steunen en we hopen dat wij op uw support kunnen (blijven) rekenen. Want langzaam aan gaan we weer richting het einde van het jachtseizoen en dan weet u wel wat de honden te wachten staat.

Ook danken we graag Marian, Hannie en Francis voor het vele malen gebruik mogen maken van de aankomstlocatie. En natuurlijk danken wij onze collega stichtingen voor de prettige samenwerking.

We wensen jullie allemaal hele fijne kerstdagen toe en een diervriendelijk en positief 2020! Veel plezier bij het bekijken van de kerstspecial van 2019.

Lieve groet,
het bestuur en alle vrijwilligers GINN

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Janneke

Daar komt dat koppie voorbij waar ik zomaar voor viel. Pats boem verliefd. Lieve cuccaracha, nu Latte, bijna een jaar bij ons. Zwarte brok liefde!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Nils

Onze hero Solo staat er ook bij, muchas gracias! Wat zijn we zielsgelukkig met hem. En wat was hij dapper tijdens het vuurwerk met Oud & Nieuw, Het is ook gewoon even slikken als ik ze allemaal voorbij zie komen en de reacties van alle andere gelukkigen lees.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Nico van Lieverlooy

Leuk dat Kelly er ook bij staat de lieverd is 15 augustus bij ons gekomen, een pracht dame ben er gelukkig mee dank je wel dat je bij ons bent Kelly

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Karin (Galgo Roedel fb)

Wat een prachtig filmpje, al die lieve koppies, zoveel weer op hun plekkie. Wel (weer) tranen bij het zien van onze lieve lieve Antonia en een genietende lach bij het zien van onze gekke schat Kalesi (Sjees) die niet meer weg te denken is in ons hondengezin. Dank jullie wel.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Kris

Bij deze wil ik al de vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Ook bedankt Jurgen en Dolorez . Jullie zijn geweldig. Woody (Dala Superman) voelt zich al helemaal thuis.
Prettige feesten en de beste wensen voor 2020.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Germa

Wat een mooi filmpje. Blacky heet nu Drikus en hij en zijn Brother from another mother hebben het fijn samen. En hij en ik, gewoon liefde.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Jet en Roy

Wat is dit mooi en ontroerend om te zien!!En perfecte achtergrond muziek! Super!! Gelukkig best veel hondjes die dit jaar een gouden mandje hebben gekregen! Wat fijn! Wij wensen alle hondjes en baasjes heel veel geluk en liefde voor de komende jaren en hopen dat jullie nog heel lang van elkaar mogen genieten!!

Roy en Jet
Baasje en vrouwtje van Topper

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Desiree Buskens

Fantastich, wat zijn het er veel. Zo veel gelukkige honden die door jullie een fijne mand hebben gevonden.
Enorm bedankt voor jullie tomeloze inzet en support.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Daar sta je dan. Ze biggelen over mijn wangen.
Heel mooi Tina! Dank je wel. Hier doen we het voor met z'n allen!
Ik hoop dat komend jaar net zo veel beauty's een warm mandje vinden!
Tania

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Carina Sanders

Hoi hoi er staat dat je deze video alleen kan bekijken als de eigenaar je toegang verleend ...