Kerstspecial 2020

24 december 2020 10:46

Wat een jaar hebben we achter de kiezen...bizar! In het begin was het hartstikke spannend of de transporten nog wel door konden gaan, maar gelukkig begon dit al snel weer te lopen. En zo beetje bij beetje druppelden de honden binnen. Voor allemaal stond er een lekkere mand klaar: bij een adoptant of bij een opvanggezin.

Dit is voor ons een mooi moment om u allen te bedanken: iedereen die heeft geadopteerd, gedoneerd (in wat voor vorm dan ook), een ieder die een ander heeft geïnformeerd over de gang van zaken inzake windhondenleed, iedereen die heeft opgevangen. Stuk voor stuk van groot belang!

Dank ook aan alle vrijwilligers. De consulentes die uren stoppen in een adoptie, vrijwilligers die de website en facebook bijhouden, vrijwilligers die de webshop bijhouden, de database, die jassen maken, die een transport voorbereiden en begeleiden, de huisbezoekers, de vrijwilliger die een veiling organiseert, noem het op en het is van belang. Door dit alles kunnen wij met elkaar onze stichting laten draaien en garant staan voor al deze honden die het zo hard nodig hadden.

Dit heeft er toe geleid dat we weer een prachtige Kerstspecial mogen presenteren, van alle geadopteerde honden van 2020. Bekijkt u de beelden, ze spreken voor zich. En mogelijk gemaakt door ons allemaal.

We wensen u gezellige feestdagen en een positief en bovenal gezond 2021!
Warme groet namens alle vrijwilligers van GINN 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.