Maatregelen ivm Coronavirus

31 maart 2020 14:21

Het Coronavirus slaat hard toe in de wereld. Ook wij hebben onze verantwoordelijkheid te nemen om er voor te zorgen dat zo min mogelijk mensen besmet raken. Daarom willen wij ons houden aan de RIVM regels, wat betekent dat er tot nader order geen huisbezoeken zullen plaatsvinden. Mocht de RIVM de richtlijnen aanpassen, dan zullen wij daarin meegaan.

Adoptieprocedures kunnen wel in gang worden gezet en in sommige gevallen ook worden afgerond. Bijvoorbeeld als een opvanghond in Nederland wordt geadopteerd door een bij ons bekende adoptant, bij wie het huisbezoek al eerder heeft plaatsgevonden.

Wij leven mee met de vrijwilligers en honden in de shelters. Door de sluiting van alle grenzen, zullen er voorlopig geen honden vanuit Spanje en Ierland onze kant op komen. Er komen alleen maar honden bij, dus het wordt nijpend in de shelters. Wij hebben dan ook namens GINN weer mooie donaties gedaan en hopen dat ze hierdoor weer wat lucht krijgen.

Wij hopen op uw steun, zodat wij de shelters verder kunnen ondersteunen in deze hele moeilijke periode. U kunt uw donatie storten op rekeningnummer: ABN AMRO NL 58 ABNA 0534240402, BIC: ABNANL2A tnv stichting Greyhounds in Nood Nederland.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.