Met spoed een mandje voor Lagartija

02 september 2019 17:28

Voor Lagartija zijn we met spoed op zoek naar een ander opvanggezin of een adoptiegezin. Deze lieverd mag dan 4,5 jaar oud zijn volgens haar paspoort en zo ziet ze er qua uiterlijk ook wel uit, maar ze is in haar hoofd een vrolijke en alerte jongedame die graag wil rennen en spelen. Ze is te energiek voor de huidige opvang en daarom vragen we via deze weg of iemand anders haar op zou willen vangen die ruimte heeft om Lagartija dagelijks lekker te laten rennen met andere (wind)honden die wel in zijn voor wat actie. We kunnen helaas geen kattentest doen met Lagartija, maar we hebben het sterkte vermoeden dat zij en katten geen goede match zijn met elkaar.

Lagartija krijgt medicatie tegen incontinentie. Soms verliest ze nog wel een paar druppels urine en daarom wordt er samen met de dierenarts gekeken naar de best mogelijke behandeling om optimaal resultaat te krijgen. Het is voor haar goed om een redelijk vast ritme te krijgen in haar mogelijkheden tot plassen (uitlaten en/of tuin) en ook dat er even de tijd voor wordt genomen, want ze kan soms buiten ook wel wat afgeleidt zijn en vergeet dan even dat ze nog wat moet doen.

We hopen van harte voor Lagartija dat er een opvanggezin of adoptiegezin is die haar in hun hart wil sluiten en een plaatsje heeft in huis.

Voor opvang mail naar: opvanggezin@greyhoundsinnood.nl
Voor adoptie mail je regioconsulente: http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/regio-consulenten

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.