Mijn Gouden Mandje - Atlantica

03 maart 2018 09:09

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Rosi (Atlantica)

Graag had ik laten weten hoe goed het gaat met onze lieve schat!

Rosi (Atlantica) doet het super goed. Ze is bij ons van begin juli en is een echt schat. Rosi en haar vriendinnetje Marni (een geadopteerd Spaans mixje ) zijn onafscheidelijk. Ze gaan iedere dag mee naar mijn werk en we gaan vaak wandelen. Ze gaan mee op weekend. Allemaal heel fijn. Mijn vriendin heeft een whippet geadopteerd en deze twee zijn verliefd.😍 We gaan naar de hondenschool samen en ons hondjes doen het super. Zeker niet voor de kunstjes, maar de band met Rosi is echt hechter geworden door de school. Top!

We zijn heel dankbaar haar bij ons te hebben. We genieten en willen jullie hartelijk bedanken dat we de kans kregen Rosi te adopteren.

Steven, Carmen, Lauren, Simon
Poot van Marni & Rosi 
 
 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Mooie meid, wat heb je het getroffen. Veel geluk!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Anouk

Wat een pracht meid! Heerlijk om te zien, en lezen, dat jullie zo genieten van elkaar. Heel veel geluk!