Mijn Gouden Mandje - Campanita

07 februari 2018 19:17

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Campanita

In december 2017 werden wij er op attent gemaakt dat er veel honden in het asiel zitten in Spanje, maar ook hier en zijn gaan zoeken wat we graag willen. Wij zijn een klein gezinnetje, zonder kids, maar wel met 2 prachtige teckels, beide reuen van 4 en 6 jaar oud. We zijn bij jullie terecht gekomen en wilden graag een teefje. Door een goede kennis kwamen we uit bij Campanita, mooie teef van ongeveer 3 jaartjes. Op 1 januari hebben we haar gehaald bij een lief gastgezin in Utrecht. Ik stond gewoon te huilen toen ik haar zag, maar ook een beetje van verdriet wat ze haar hebben aangedaan! Haar karakter is gewoon in 1 woord, GEWELDIG. In de auto mee naar Heerlen, totaal geen problemen, om zomaar met vreemde mensen mee te gaan.

Thuis aangekomen direct gaan wandelen met onze teckels en het ging prima. Ze vond het zo spannend, en wij natuurlijk ook, een nieuwe omgeving, alles nieuw, maar ze past zich heel snel aan, waar wij heel blij om waren.

Wat heeft dit meisje toch een mooi open karakter, zo vrolijk, lief, knuffelig, sociaal naar mens en dier(behalve katten). De 1ste nachten heeft ze bij ons in bed geslapen, heerlijk languit en wij hadden geen plaats meer, ha ha. Toen kwam haar bench en ze ging er zonder problemen in liggen, dat ging allemaal prima. Wel moeten we oppassen dat we ze nog niet alleen kunnen laten in huis, want ze steelt alles wat los en vast zit, eten, kleding, schoenen, manden en ga zo maar door. Moet er wel steeds stiekem om lachen, maar dat laat ik haar niet merken.

Al met al, we zijn ontzettend blij met dit vrolijke meisje in huis. Dit jaar willen we ook nog graag een helemaal zwarte teef adopteren, dan is het gezinnetje compleet voor ons. Dank jullie voor de goede begeleiding van onze allerliefste meisje. Haar gouden mandje is dubbel en dwars verdiend!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Donna Bierling

Wat een prachtig gezin. De honden hadden geen betere gouden mandje kunnen krijgen. Heel veel plezier en geluk samen.☺️

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Renée Smith

Oh... die foto met die hartjesdeken!!!! Een prijsfoto, zo lief en ontroerend. Wat een gouden mensen heeft dit meisje gevonden. Veel geluk samen, dat gaat vast wel lukken!