Mijn Gouden Mandje - Carly

09 september 2020 08:57

Wilt u graag delen hoe uw geadopteerde lieve langneus is gesetteld in zijn/haar nieuwe thuis? Schrijf dan een verhaaltje en stuur dit onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl.  Foto's zeer welkom en graag als jpg-bijlagen in de mail meesturen. We plaatsen dit dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: CARLY

Op 5 juli 2020 kwam na lang wachten de dag dat we naar Oss gingen om Carly op te halen. We hebben ervoor gekozen om haar naam niet te veranderen. Nadat we Carly hebben aangenomen hebben we haar een tuigje laten aanmeten en zijn we naar huis gegaan.

Het was in het begin voor Carly erg spannend, vreemde taal en voor het eerst in huis. Ze durfde niet op haar nieuwe kussen. Inmiddels ligt ze er graag op, maar het liefst ligt ze op de bank. Ze gaat nu met het uitlaten zonder tuig mee. We hebben een mooie nieuwe halsband besteld voor Carly.

Na 2 maanden begint ze ondeugend te worden, ze versnippert de folders en heeft ontdekt dat ze zelf de deur kan openen, dus het is opletten dat de voordeur op slot zit.

Carly gaat graag mee in de auto. Zodra ze de autosleutel hoort, springt ze op en staat ze te kwispelen. Ook kan Carly goed met kleine hondjes en pups. Al vindt ze de baasjes van de honden nog spannend. Toch ruikt ze, als ze voorbij gelopen zijn. Het is voor haar ook wennen om in huis te wonen en andere honden te leren kennen.

Groeten, fam. Hop

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.