Mijn Gouden Mandje - Duba

12 augustus 2017 09:02

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Duba (nu Daisy)

De eerste dag dat ze bij ons was, viel ze uit naar onze andere honden en katten, maar ze voelde zich die dag niet zo lekker en uiteraard kwam ze in een voor haar totaal nieuwe omgeving. Na die eerste dag echter, ging het eigenlijk hartstikke goed. Ze is lief en zachtaardig, alleen buiten wil ze nog wel eens naar andere honden uitvallen. Met de andere honden hier gaat het meer dan prima, de katten laat ze gelukkig ook met rust en ze is eigenlijk nergens bang voor, kortom, ze is een hartstikke lieve hond. Autorijden vindt ze ook leuk en eten nog veel leuker.

Het enige dat ik kan verzinnen dat tegenvalt, is dat ze de hele bank in beslag neemt. :)

Over een poosje hebben we even overleg met de dierenarts over haar gebit. Daar moet wel iets aan gebeuren, maar het is natuurlijk even oppassen met haar leeftijd, maar komt vast goed.

Wij zijn in ieder geval hartstikke blij met Daisy!

Met vriendelijke groet,
Sandra Maassen

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Leuk te lezen dat Daisy het leuk heeft.
Ene dat gebit gaat goed komen!!

Pootje Violeta