Mijn Gouden Mandje - Duran

28 december 2017 10:47

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Duran

11 november 2017. Dit is de dag waarop ik met mijn Spaanse vriendjes via FBM ben aangenomen in Nederland. De plek waar we onze familie voor het eerst leerden kennen, is gelegen in Ospel.

Eens wij allemaal in de hangaar waren samengekomen, mochten wij brokjes eten en water drinken. Daar had ik nog geen zin in. Ik was zo enthousiast dat ik maar bleef rondlopen, ondertussen moest ik veel plasjes doen. Eindelijk was het zo ver, ik mocht mijn familie ontmoeten. Mijn baasje was druk bezig met een nieuw jasje uit te zoeken, alsook een nieuwe halsband. Er kwam ineens een golf van rust over mij heen. Ik wist dat ik mee mocht met mijn baasje. Stevig ingepakt met mijn jasje, deed ik voor het eerst een wandeling met mijn kleine broer. Het is een klein hondje, niet een grote windhond zoals ik die gewoon ben. Maar hij is lief en dat vind ik wel best oke.

Dan was het tijd om echt naar huis te gaan. Het was een uurtje rijden, maar dat heb ik niet gemerkt. Ik lag zalig op de achterbank met mijn hoofd in de armen van het nichtje van mijn baasje. Ineens stonden we voor een grote deur, ik wist niet goed waar we nu precies waren. Bij het binnenkomen moest ik kennismaken met de kat. Zij had geen schrik en ik ook niet, dus liep ik maar verder naar de plaats die de living zou zijn. Ik weet niet waarom, maar die dag heb ik wel bijna overal in huis een plasje gedaan.

Toen ik voor het eerst een bord met brokjes kreeg, heb ik dat in een sneltempo opgegeten omdat ik zoveel honger had. Ik heb dan een gezellig plekje uitgekozen in de grote zetel, waar ik die dag vele heerlijke uren heb geslapen. 

De opeenvolgende dagen moest ik gewoon raken aan het leven in mijn nieuwe huisje. Er waren momenten dat ik tegen de glazen deur liep, omdat ik niet wist dat deze er was. Tijdens de eerste week, ben ik met mijn baasje naar de dierendokter geweest, om mijn chip te laten registreren. Toen we gingen wandelen, was ik in het begin heel bang van de blaadjes die van de bomen vielen. Toen het regende, had ik helemaal geen zin om naar buiten te gaan. Dan heb ik wel toch nog eens in huis een plasje gedaan.

Intussen ben ik al helemaal gewend aan de aanwezigheid van de kat en de kleine hond. Ik word super goed verwend door mijn baasje. Het is nu een maand geleden en ik heb de zus en nichtje van mijn baasje terug gezien. Ik herkende ze meteen, want de liefde die ze gegeven hebben tijdens mijn aankomstdag, zal ik nooit vergeten. Mijn baasje zegt dat ik al veel heb geleerd en dat ik goed mijn best doe. Ik had nooit durven dromen dat ik mijn gouden mandje zou vinden.

Een warme poot, Duran.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Margreth

Ach wat een schat, zo lief en alles zo ontdekken. Ik neem mijn petje voor al deze honden af, dat ze evengoed nog, ondanks wat ze hebben meegemaakt, toch nog het vertrouwen terug winnen van de mens! Ik wens je heel veel plezier met Duran toe en een pootje van Campanita

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Renée Smith

Wat een heerlijk verhaal om te lezen! Voor ons extra bijzonder omdat wij 'in verwachting' zijn van ons eerste galgo-meisje, Ronda die bij ons Roña gaat heten. Zo hebben we een fijne indruk gekregen van hoe het zou kunnen gaan de eerste tijd!
Geniet maar volop, Duran, van je warme, liefdevolle Gouden Mandje!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Geniet maar van elkaar!💞💞

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Donna

Duran, wat ben je goed terecht gekomen. Ik zie je nog liggen in het asiel in Sevilla, dagenlang hetzelfde stekje, in een stalletje, jezelf lekker veilig verschanst in een groot gat in 1 van de matrassen. Jouw voorlopige plekje ingenomen om rustig bij te komen van alles wat gebeurd was en af te wachten wat nog komen ging. Dat je leven zo mooi zou worden kon je toen nog niet bedenken he. Ik ook niet. Maar ik hoopte het wel. Dikke knufs lieve jongen.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hee Christel,
Leuk gouden mandje van Duran, dank voor het insturen. En dank dat je Duran een veilige plek hebt gegeven. Nu wachten op het volgende Gouden Mandje :)

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Christel

Hallo.... keileuk om ons gouden mandje nog eens te lezen!!!
Super..dankjewel xxx