Mijn Gouden Mandje - Guapa

05 januari 2017 19:19

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Guapa

Het gaat heel goed met Guapa. Ze kan op bepaalde stukken heerlijk los rennen en luistert goed.Heeft helemaal geen jachtinstinct. Kortom… een heerlijk dier.

Ik heb een tip voor misschien anderen. Op een gegeven moment kreeg Guapa last van verlatingsangst. Toen zij hier kwam was het mei, dus in huis alle deuren open. Zij liep dan achter mij aan. Je let daar niet zo op, want het ging verder prima. Toen werd het kouder en de deuren gingen dicht. Paniek!!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een zekere Tom Vermeer in België, Bachtherapeut. Ik was al bekend hiermee en heb het ook altijd bij mij, de Rescuedruppels van Bach. Tom heeft na vragen over het hoe en wat van Guapa een Bach bloesemmix gemaakt. Twee maanden gegeven, 6 keer druppels per dag. Zelf ook heel veel met haar bezig geweest en het resultaat is super. Ze is helemaal in balans. Als ik nu bijvoorbeeld naar de gang ga, doe ik de deur niet echt dicht. Ze blijft heerlijk in haar mand liggen. Het is een feest om haar te hebben.

Hartelijke groeten,
Karla Weide-Dercksen

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door lucia

geweldig hondje en geweldige !!! baasjes

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Wat geweldig te lezen dat Guapa het zo naar haar zin heeft en vrij kan zijn!

Pootje Violeta