Mijn Gouden Mandje - Lenu

30 oktober 2016 12:12

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Lenu

Op de site zag ik het trieste verhaal van Lenu. Het verhaal en filmpje bleven maar in mijn hoofd zitten. Eigenlijk zou ik haar heel graag helpen om een fijn nieuw leven te geven. Maar ik heb al 4 honden. Het gevoel blijft terugkomen. Toch contact opgenomen met GINN. We hebben een goede afspraak kunnen maken. Ze komt naar Nederland en gaat eerst even naar een opvanggezin en dan kijken we of ze in mijn roedeltje past.

Ik ben naar de aankomst in Ospel geweest, wilde haar zo graag zien. Wat een klein lief meisje. Nog getekend, maar naar omstandigheden toch goed genezen van al haar verwondingen. Wat heeft ze geleden.

Ze is liefdevol opgevangen, daar was ik zo blij mee. Binnen een week mocht ik naar het opvanggezin en heb ik haar in mijn armen gesloten.

Ze heet nu Yindee dit betekent "geluk welkom" Dat is precies mijn gevoel voor haar.

Het gaat prima, ze heeft het naar haar zin. Wandelingen geniet ze van, ook lekker liggen op de bank samen met Soleil of haar border collie vriendje en hard rennen in de tuin.

We genieten van elkaar.

Yvonne

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door marlies westplate

Wat geweldig dat ze zo'n liefdevol plekje heeft gevonden in jullie hart en roedel.
Ik heb haar met veel plezier een weekje mogen opvangen en wat een lief bijzonder galgomeisje is zij.
Ik wens jullie heeeel veel geluk met yindee.

Groetjes marlies

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Ik herinner me haar en ben blij dat ze nu bij jou is!
Pootje Violeta