Mijn Gouden Mandje - Lopi

01 december 2017 19:18

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Lopi

Even voorstellen: Lopi is de naam, teefje, geboren 30-08-2015 .

Ik kwam op 11-11-2017 van  FBM Spanje naar Ospel Nederland. Eens uit het transport, de beentjes strekken en verkennen, nu is het zo ver:  wie zoekt wie, maar dit kwam goed. Papiertjes invullen, jasje, halsband en tuigje kopen en weg zijn we. Nog een kleine wandeling en dan huiswaarts.

Heb het hier reuze naar mijn zin. Baasje zegt dat ik lief, braaf en attent ben maar ook dominant en een beetje koppig, Spaanse furie zeker. Ben zindelijk in huis, maar wat had ik toch een probleem als ik mijn behoefte moest doen aan de leiband, met veel geduld is dit dan toch in orde gekomen.

Het was ook wel even wennen: traplopen, wat is dat? Heb lief gekeken: Kan je mij niet dragen? Daar kwam niets van: "Ik wil geen lumbago hoor, je bent flink en sterk genoeg. Ik ga boven zitten, je weet waar ik ben". Na een vijftal minuutjes heb ik mijn moed bijeengepakt en koppigheid opzij gezet, dat kwam goed en baasje weer fier.

Samen wandelen en spelen met de hond van mijn buurman, top.

Mijn gouden mandje.
Flinke poot,
Lopi

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.