Mijn Gouden Mandje - Nemo

31 juli 2017 18:48

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Nemo

In 2012 heb ik Nemo geadopteerd, een verlegen hond, moeite met anderen honden en hij mist een heupgewricht.

Mijn lieve schat Nemo is veranderd in een vrolijke blije hond die het heerlijk vindt om alle andere honden uit te dagen en te gaan rennen. Nemo heeft vleugels, ondanks zijn handicap rent hij nog steeds iedereen eruit. Nemo maakt veel grapjes, gooit zijn bot omhoog dat ik moet opvangen, tikkertje spelen is zijn favoriete spel, om beurten zijn we de tikker.

Hij is nu tien jaar oud ligt heerlijk op mijn bank samen met zijn vriend de kat, Remus (Sfinx) uit te rusten van zijn ochtendwandeling en als ik ga slapen, dan lopen ze mee naar boven om bij mij op bed te liggen tegen elkaar aan.

Ik ben vreselijk gelukkig met Nemo en hij met mij.

Hilde Schaap

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Beste Hilde ik wens jullie nog vele gelukkige jaren toe...
Pootje Violeta