Mijn Gouden Mandje - Nico

30 maart 2017 15:58

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Nico (Bayla)

Kennen jullie Nico nog? Misschien toch eens tijd om een paar foto's door te sturen van hem van het begin dat hij is aangekomen bij ons tot op heden (laatste foto genomen deze week).

Adoptie was op 07-11-2015 en vanaf die dag gaat hij door het leven onder de naam "Bayla". Hij is een rustige, speelse galgo, die toch zijn wil kan doordrukken. Met onze kat Mikka lukt het heel goed en daar zijn wij blij om. Mikke is baas in huis, Bayla is baas in de tuin.  In april 2016 kreeg hij een nieuwe mand en trots dat hij was (4e foto).

Eerste foto werd genomen bij aankomst bij ons thuis in de namiddag op 07-11-2017. Zo kan je hem volgen. En ja, zoentjes (foto 6) en een pootje geven kan hij ook. Zelfs BOB zijn kan hij ook. Echt een pracht van een hond.

Vele groetjes,
Kris en Stephanie

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Wat fijn hem zo gelukkig te zien bij jullie.
Het is een prachtig dier en zo mooi zwart...
pootje Violeta