Mijn Gouden Mandje - Paquito, Carla en Lamari

22 juni 2017 19:03

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Paquito, Carla en Lamari

We hebben altijd 3 honden gehad en toen de laatste in januari 2016 overleden was, hadden we besloten een tijd geen honden te nemen. Maar tijd werd tijdje, want als je op de website van GINN gaat kijken, ben je natuurlijk snel verkocht. En daar kwam Paquito op 16 april. Hij is zo super lief, een echte knuffel. Buiten vond hij andere mensen nog wel eng. En als je dan gewoon op GINN blijft kijken, wordt je weer verliefd op de volgende. Dat is Carla, zij was al in de opvang, dus konden we eerst kijken of het zou klikken met Paquito. En met Carla aan zijn zijde voelt hij zich echt stoer en begroet hij iedereen even vrolijk. Carla blijft nog steeds meer loskomen en is echt een super vrolijk racemonster. Vaak gaat ze op het laatst nog even in haar eentje rondrennen, zo veel energie heeft ze. Ik had beloofd niet meer op GINN te kijken, maar kon het toch niet laten. En daar kwam op 22 april Lamari. Ze is een beetje krom en heeft nog een klein staartje, maar allerminst een zielig hoopje. Ze vind het zalig om lekker rond te rennen en haar pootjes gaan dan alle kanten op. Als ze moet wachten, legt ze haar hoofdje altijd op Paquito of Carla en dat vinden ze geen van beide een probleem. Ze is trouwens bijna net zo snel als Carla en Paquito rent er dan een beetje op afstand achteraan, die vind het wel best met 2 van die snelle meiden. Bedankt GINN, we zijn reuze blij met alle 3.

Frank, Miriam, Luca, Laura, Leon, Paquito, Carla en Lamari (en natuurlijk onze poes Sientje).

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Hannie

Fantastisch!
Veel geluk en liefdevolle jaren met elkaar.
Pootje Violeta