Mijn Gouden Mandje - Pedro

01 oktober 2018 07:20

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Pedro

Mijn grote broer Pedro

Hallo lieve mensen. Hier ben ik weer… Reina. Ik heb jullie de vorige keer verteld over mijn gouden mandje. Aan het eind heb ik verteld dat ze mij hebben toegefluisterd dat ik waarschijnlijk een grote broer krijg. Nou, hij is er hoor. En hij heet Pedro en komt ook uit Spanje. Het heeft wel een poosje geduurd voordat wij hem eindelijk konden ophalen.

Op vrijdag 17 augustus ging ik mee in de auto en we maakten een rit naar Eindhoven. We gingen naar het vliegveld. Na een poosje gewacht te hebben kwam daar een hele grote bench met mijn grote broer Pedro erin. Het was best wel warm die dag. Hij zal wel blij geweest zijn dat hij eindelijk eruit mocht. Ik moest wel even wennen, want hij was GRÓÓT! Maar ik snuffelde wat en hij leek mij wel aardig. Pedro was erg rustig en keek een beetje om zich heen. Hij vond het ook nogal druk en wilde eigenlijk de bench weer in J. Maar dat kon niet want hij kreeg nog een halsband, een tuig en een riem. Nadat hij zijn tuig etc. om had werden er nog foto’s van ons vieren gemaakt en mochten we daarna lekker naar de auto en naar huis. We hebben allebei geslapen en we waren zo weer thuis.

Thuis aangekomen hebben we eerst gewandeld. Ik ging hem voor om te laten zien waar we allemaal langs gingen. Daarna moest ik als eerste de trap op. Hahaha, wij wisten niet of hij wel trap kon lopen. Dat ging gelukkig goed. In huis ging hij overal aan snuffelen en in alle kamers rondkijken. Hij was totaal niet bang. Ik vond hem wel erg nieuwsgierig. Alles liet ik toe, maar… toen kwam hij bij mijn vrouwtje en wilde een knuffel halen. Ho even….dat wilde ik niet. Zij was mijn vrouwtje. Dus ik heb even laten weten dat dat niet de bedoeling is. Mijn vrouwtje vond dat niet leuk en heeft mij genegeerd. Dat was even wennen. Ik was altijd haar prinsesje en nu moet ik mijn knuffels en haar aandacht delen met Pedro.

Ik ben natuurlijk een slim hondje. Al gauw had ik in de gaten dat hij geen logée was maar bij ons bleef wonen. Oké, daar heb ik dan vrede mee. En nu ben ik heel blij dat hij er is. Hij is heel lief voor mij en als we naar de speeltuin gaan ben ik niet meer zo verlegen naar andere honden. Mijn grote broer Pedro zorgt wel dat ik me op mijn gemak voel. En thuis zijn ze allemaal blij voor mij. Ze zeggen dat ik veel vrolijker ben en ondeugender. Ik ben niet de enige kleptomaan in huis… Pedro kan er ook wat van. Ik ga met sokken aan de haal, maar hij met kledingstukken….. hahaha.

Mijn vrouwtje stuurt enkele foto’s mee zodat jullie kunnen kennismaken met Pedro. Ik vind hem lief!

De lieve groeten van
Reina (en Pedro)

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Wat een super leuk verhaal!
Veel geluk saampjes!!

Tania

11 maanden geleden geplaatst door Carin

Wat een knappe grote broer heb je gekregen, Reina! Maak je niet druk...je zult vast altijd de kleine prinses blijven hoor.
Veel plezier met z'n allen!
Gr, Carin