Mijn Gouden Mandje - Philly

05 juli 2019 17:23

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Philly

Mijn vriend en ik adopteerden Philly in februari. Hier even een update over hoe het ondertussen met hem gaat!

In februari haalden mijn mama en ik Philly op in Nederland. Wat een emotionele ervaring!

Philly is de derde Greyhound die we adopteren en net als onze vorige greys, is ook hij weeral zo een prachthond! Hij is een ontzettend lieve, rustige, zachtaardige, vriendelijke en soms ondeugende Greyhound! En een geweldige vriend voor onze Podenco en Galgo! En natuurlijk ook voor ons. Ongelooflijk hoe snel hij zich heeft aangepast hier en hoe snel hij zich op zijn gemak voelde! Hij vindt het geweldig om ons ‘s morgens om half 7 wakker te maken (omdat hij honger heeft en een plasje moet maken) en om daarna dan terug te gaan slapen tot ‘s middags! Hij gaat heel graag mee wandelen om daarna natuurlijk ook weer lang te slapen! De paarden vond hij eerst wat spannend, maar nu loopt hij elke dag mee rond in de weide met de andere honden.

Onze Podenco Monkey is nog heel jong en kijkt echt naar hem op! Philly heeft ervoor gezorgd dat ook hij nu alleen kan blijven voor een paar uurtjes! En de galgo Alfie heeft er nu een bondgenoot bij die samen met hem die zotte Podenco in toom kan houden! Wij kunnen Philly dus voor geen geld meer missen!

Onze Philly, Phil, Philleke, hij is hier nog maar net, maar we hebben al zoveel mooie momenten beleefd met hem! En er gaan er nog veel meer volgen! Wij beloofden aan onze eerste greyhound dat we altijd Greyhounds zouden blijven adopteren, alsook andere honden! En we kunnen dit ook alleen maar aanraden aan andere mensen!

Lieve groet,
Laurence en Jo
Philly, Monkey en Alfie

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Fleur

Geweldig om te zien dat het zo goed gaat met Philly! Heerlijke foto's (ik heb ze ook doorgestuurd naar PAWS). Ik hoop dat jullie nog jaren van elkaar mogen genieten.