Mijn Gouden Mandje - Raiza

29 december 2016 14:31

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Raiza

Het leek ons leuk om tijdens deze feestdagen te vertellen hoe het met Raiza gaat. Sinds eind oktober woont Raiza bij ons en we zijn erg blij met haar. Ze is een ontzettend leuk en vrolijk kameraadje voor ons en voor onze andere Galga Ilja. We noemen Raiza regelmatig een ‘clowntje’, omdat ze vaak erg grappige acties heeft (zie foto’s). Ze vindt het héérlijk om te knuffelen. Ze zou het liefst bij je op schoot liggen, maar dat past niet. Daarom gaat ze dan maar met haar voorpoten op schoot liggen, terwijl ze met haar achterpoten op de grond staat. Raiza heeft een paar favoriete bezigheden: kwispelen (doet ze altijd, ze laat alles met zich doen en blijft dan kwispelen), eten, luieren (liefst voor de kachel), wandelen (doen we heel veel, in het bos), door de tuin crossen (hebben een eigen renbaan gemaakt, je ziet precies waar ze afremmen) en knuffelen. Ze lijkt nog wel een uit de kluiten gewassen puppy, zo gedraagt ze zich! Wel moet ze leren om nog wat zekerder te worden in het kennis maken met nieuwe mensen en honden. Dan is ze nog heel fel. Maar daar wordt aan gewerkt. Raiza is hier helemaal op haar plek. Heel cliché, maar het lijkt alsof ze al jaren bij ons is. We hopen nog lang van haar gezelschap te mogen genieten.

Groetjes Stan en Lianne

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Daniel

Fijn om te zien dat Raiza een goed tehuis heeft gevonden. We hebben haar een maand of 5 als opvanghond gehad.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Hannie

Mooi stel bij elkaar!
Pootje Violeta

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Gonny Adje & Jaime

Wat leuk Lianne... dat jullie een 2e galgo erbij hebben genomen...heel veel geluk samen met Ilja!
Ad, Jaime en ik wensen jullie samen nog heel veel gelukkige jaren samen! X