Mijn Gouden Mandje - Reina

25 juni 2018 17:10

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Reina

Hallo allemaal. Mijn eerste dag in Nederland was erg koud. Mijn vrouwtje en haar man kregen mij zo in hun armen gedrukt. Ze zijn erg blij met mij. In de auto lag ik op een lekker warme gele deken. Dat werd voortaan mijn vertrouwde deken.

Thuisgekomen moest ik eerst één trap omhoog. Het ging mij goed af. Daar waren ze erg blij om. De weken erna was er om het huis heel veel lawaai. Ik zag vreemde mannen, waar ik niet zo blij mee ben, voor het raam staan. Ze maakten elke dag veel en hard lawaai. Ik moest wel elke keer erlangs om uitgelaten te worden. Mijn vrouwtje heeft de eerste paar keren moeite gehad om mij beneden te krijgen. Met heel veel geduld is het haar uiteindelijk gelukt. Zij is heel lief en geduldig.

Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. We zijn al naar een hondendijk geweest waar ik mocht rennen. Weliswaar aan de lange lijn maar het was wel leuk. Er waren een heleboel andere honden waar ik mee kennis kon maken.

Sinds kort hebben ze een speeltuin voor mij gevonden. Het is daar ontzettend gezellig. Ik ren bijna de meeste honden eruit. Ik ben wendbaar…. hahaha… zij niet. Mijn vrouwtje en haar man zitten op een bank en moedigen mij aan en soms lopen ze met mij mee als ik een beetje verlegen ben.

Mijn vrouwtje vindt mij een clown. Ze noemt mij soms kleptomaantje, omdat ik haar sokken meeneem uit de slaapkamer. Ik bemoei mij ook graag met het vouwen van de was. Washandjes zijn mijn favoriet.

Als mijn vrouwtje op de bank zit, ga ik graag bij haar op schoot of lig ik naast haar. Ik word dan lekker gekriebeld. ´s Avonds als zij naar bed gaat en de lampen uit doet, komt ze mij een aai over mijn bol geven en hoor ik haar zeggen: Trusten poepie, lekker slapen en tot morgen.

Haar oudste zoon vind ik ook heel aardig. Als ik langs hem loop dan word ik lekker gekriebeld. Bij hem durf ik wel op de bank te zitten. De jongste zoon zie ik niet zo vaak, maar hij komt mij af en toe wel een aai over mijn koppie geven.

’s Morgens is de man van mijn vrouwtje heel vroeg wakker en laat mij dan uit voordat hij gaat werken. Ik krijg dan een tandenborstel (Dentastix) en mijn bakje wordt gevuld met brokjes. Hij is toch best wel aardig. Een paar dagen geleden heb ik mijn pootje een paar keer in zijn handen gelegd. Hij doet heel lief. Er zijn gelukkig ook lieve mannen.

Volgende keer vertel ik jullie weer een nieuw verhaal, want ze fluisteren mij toe dat ik waarschijnlijk een grote broer krijg. Ik ben benieuwd J.

Lieve groeten aan iedereen van GINN,
Reina

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Christel

Lieve Reina
Eerst en vooral .... wat een mooie podenca (bruine parel)
Elke keer als ik een verhaal lees van de adoptanten wordt ik enorm gelukkig! Dan weet ik dat er weer een sukkeltje geholpen is en jaaa het fluisteren in haar oortjes voor een boyke... nog beter nieuws 👏👏👏we wachten al af op een nieuw verhaal. Dikke kusjes xxx

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Ineke Van Dongen

Hoi Reina,
Wat een leuk en mooi verhaal en super dat je lieverd het zo goed doet en leuk om te lezen dat ze misschien een grote broer zal krijgen, ik hoop nog iets van jullie te lezen, heel veel liefde en geluk gewenst voor jullie

groetjes Ineke

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Carin

Lieve Reina, wat word ik blij van jouw verhaaltje lezen. Je hebt het maar getroffen en jouw mensen boffen maar met zo'n leuke knappe Podenco dame.

Nog heel veel geluk en plezier!

Gr, Carin