Mijn Gouden Mandje - Uxia

06 april 2017 18:25

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Uxia (Gigi)

Op 18 maart 2017 was het zo ver, we konden Uxia ophalen. We hadden al besloten samen dat Uxia Gigi gaat heten, naar de gelijknamige musical. Onze windhonden heten namelijk naar musicals.
Regen, regen, regen, maar onze Afghaan meegenomen om kennis te maken. We hadden de foto’s gezien van Gigi, maar o, in werkelijkheid is ze veel mooier dan op foto’s.

Ik kon ze niet aanhalen. Maar toen we na de lange autorit thuis waren, kwam ze binnen 10 minuten naar me toegelopen. Ik op mijn knieën en ze liet zich uitgebreid aaien. Dit was zo fijn en wauw, zo een warm gevoel gaf ze mij. Na dit ging ze bij mijn benen liggen, want op de bank durft ze nog niet. Lees nog niet hahah. En ze heeft gegeten. En nu vraagt ze de aandacht met die lieve vragende ogen.
Mogen wij, Jos en Henrie GINN en Corry bedanken, dat jullie Gigi in ons leven liet komen.

Dank jullie wel
Groeten, Jos, Henrie, Gigi en Phantom

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Jos nuijten

Hallo dank jullie voor jullie lieve reacties
Tanya ekkerink gigi voelt me schijnbaar zo goed aan want vandaag ontzettend rugpijn cq schouder en gigi is uit haar doen en volgt me als een schaduw en staat constant of zit voor me om geaaid te worden en dat ik rustig aan doe
Echt ze is zo n schat wij hebben drie Afghanen gehad maar zoals gigi nog nooit mee gemaakt

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Liefde!!

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Heel veel plezier met jullie mooie meid!

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Jetteke

Heerlijk verhaal en zo fijn dat het goed gaat. Ook dank aan het opvanggezin...:-)