Natalie’s Christmas Day

25 december 2017 18:54

Dit is het waargebeurde verhaal van Galga Natalie. Zij leidde een zwervend bestaan. Op 1e Kerstdag 2016 is ze gevonden door Inma, een Spaanse vrouw, vlakbij haar huis. Inma trok zich haar lot aan en heeft voer, water, een doos en dekens buiten neergelegd en zo heeft Inma een tijd voor haar gezorgd.

1e Kerstdag is in het Latijn “Natalia” en zo kwam Natalie aan haar naam. Maar Natalie werd ziek, wilde niet meer eten en Inma probeerde haar te vangen en zo is ze gered. Na haar redding is Natalie door Inma en haar gezin naar Fundación Benjamin Mehnert gebracht waar ze werd verzorgd en medische hulp kreeg.

Het gezin heeft Natalie meerdere malen opgezocht bij FBM en uiteindelijk is Natalie op de website van GINN geplaatst, waarna ze naar Nederland is afgereisd en opgenomen door haar opvangmoeder, Donna. Inma en Donna houden contact via Facebook, zodat Inma Natalie kan blijven volgen. Inma heeft in de periode dat ze voor Natalie zorgde veel foto’s en filmpjes gemaakt en heeft nu alles samengevoegd tot dit mooie kerstverhaal.

Inma, dankjewel dat je Natalie’s leven hebt gered. Natalie staat op onze site ter adoptie.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Donna

Dankzij GINN mocht dit hondje als pleeghond naar Nederland komen en slaapt ze nu in een (weliswaar tijdelijke) zachte mand. Dankjewel hiervoor en ook voor alle andere honden die dankzij GINN in Nederland een gedegen nieuw leven krijgen.

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Christel peeters

Lieve mensen... als ik zo’n filmpje kijk dat nog zo mooi is samengesteld over deze galgo , dat doet toch iets met een mens die een goed ❤️ heeft ! Ik ben heel blij dat de familie in Spanje hun hebben ontfermt over deze prachtige galga en ze heeft een lange reis afgelegd met zwaar rugzakje maar ze is goed terecht gekomen en ja er zijn zoveel sukkelaartjes en dat doet bij mensen zoals wij toch pijn om te weten maar we doen ons best om ze een beter leven te geven en alle liefde die ze nodig hebben. Dank aan allen 👌👏👍🙌🎅🏽Fijne kerst

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Wat een prachtig verhaal. Dank aan Inma en Donna voor deze mooie nieuwe kans in het leven.

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Inma

Es su historia, la de Natalie, pero puede ser la historia de cualquier otro galgo. Me siento feliz por Natalie, por todas las personas que me han ayudado en mi empeño de que ella tuviera la oportunidad que merece. Ahora Natalie ya no está sola. Ahora ella está siendo escuchada!!!!

Vertaling:
Dit is het verhaal van Natalie, maar het kan het verhaal zijn van elke andere windhond. Ik ben blij voor Natalie, voor alle mensen die me hebben geholpen om haar de kans te geven die ze verdient. Nu is Natalie niet langer alleen. Nu wordt er naar haar geluisterd !!!!