Nieuwe kans voor Sevilla-galgo’s

28 december 2012 10:58

Bericht van Scooby
In totaal 27 galgo’s arriveerden afgelopen vrijdag bij de Sociedad Protectora de Animales y Medio Ambiente Scooby. Een beetje nerveus, maar binnengehaald met veel zorg door de medewerkers en vrijwilligers van Scooby, zodat ze gedurende enkele dagen kennis konden maken met hun nieuwe omgeving, waar ze zullen blijven tot ze door sommigen van jullie worden geadopteerd.

Deze galgo’s kwamen uit Sevilla, waar ze waren opgevangen door de Fundación Benjamin Mehnert, een van onze partners in de strijd voor betere zorg voor dieren.
In de afgelopen 10 dagen kwamen er zo’n 30 galgo’s vanuit dezelfde plek en vonden ze een plekje bij Scooby, waar ze inmiddels hun nieuwe kennelvrienden hebben.

En dan nog even dit
Voor degenen onder u die op Facebook zitten: kijk ook eens op de Scooby Hollandpagina: https://www.facebook.com/groups/185935418142113/?fref=ts en klik op alle berichten met de titel “Santa Paws”. Heel veel mensen hebben namelijk speelgoed en lekkers voor de Kerst opgestuurd naar Scooby, om de dieren eens extra te verwennen. De foto’s, waarop Fermín Perez alias Santa Paws al het lekkers uitdeelt aan alle dieren, zijn hartverwarmend!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Petra

Volgens mij herken ik een deel van de honden.
Denk dat dit de groep is die we van de stortplaats gehaald hebben.

Foto's staan op de SAGE facebook pagina.