Nieuwe sponsorhonden Scooby

03 september 2017 19:19

Gitte Klynstra komt opnieuw met een sponsoraanbod, voor de onderstaande langzittende galgo's in Scooby. Het sponsoraanbod houdt in, dat voor deze honden 50% van het adoptiegeld wordt betaald. 

Heeft u belangstelling voor 1 van deze honden, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente in uw regio. De adoptievoorwaarden van GINN zijn van toepassing. Meer informatie over de honden kunt u vinden op: http://www.scoobymedina.org/nl/adoption/available_dogs.html

LAIKA, teef, 3 jaar, zwart, Scooby’s langstwachtende  galgo, sinds 1/2015 (2 jaar en 8 maanden)

ROBENA, teef, 7,5 jaar, brindle, onzeker, Vergeten Galgo, in Scooby sinds 12/2016

NORUEGA, reu, 7 jaar, zwart, onzeker, Vergeten Galgo, in Scooby sinds 4/2016  

ESPARTACÓ, reu, 4 jaar, brindle, Leishmaniose pos., Vergeten galgo, in Scooby sinds 1/2016

ONIS, reu, 1,5 jaar,  brindle, in Scooby sinds 2/2017, zit in de “escape kennel”

BRANDINO, reu, 5 jaar, licht brindle, onzeker, kalm, verlegen, was zijn hele leven  samen met zijn broer Mordisquitos, maar die is nu net geadopteerd en arme Brandino blijft alleen achter.

Deze sponsorlijst is aan verandering onderhevig, omdat er steeds nieuwe honden bijkomen en er ook honden worden geadopteerd. Kijk voor de juiste honden op de website van Gitte Klynstra: https://scoobysforgottengalgos.org/category/forgotten-galgos

 

commercial photography locations

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Hannie & Arno

Een mooi gebaar.....
Hannie