Onze opvanghonden juni 2018

15 juni 2018 08:05

Wij hebben een aantal galgo’s die al in Nederland verblijven in een opvanggezin. Voordeel hiervan is dat zij alvast hebben kunnen wennen aan hun nieuwe situatie: het leven in huis, zindelijk worden, de dagelijkse routines, verkeer, omgang met mensen etc. En we hebben goed nieuws! Al onze opvanghonden zijn geslaagd! Met hun opvangdiploma in de poot, koffertje gepakt, zijn ze inmiddels klaar voor adoptie!!

In deze film laten we ze allemaal zien en binnenkort mogen zij zichzelf een voor een presenteren op onze website.

Zoek je een galgo als nieuwe huisgenoot, kijk dan vooral op hun eigen pagina’s, waar al veel te lezen valt over de voortgang in hun opvanggezin en hoe ze zich hebben ontwikkeld. Hiermee kun je een weloverwogen keus maken, welke hond in jouw gezin past. En je kunt desgewenst de hond in levende lijve bezoeken, om te kijken of er een match is met jouw gezin en eventuele andere honden.

Heb je interesse in 1 van hen of wil je meer informatie, neem dan contact op met de GINN-consulente in jouw regio, zie onze contactpagina. 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.