Onze opvanghonden juni 2018

15 juni 2018 08:05

Wij hebben een aantal galgo’s die al in Nederland verblijven in een opvanggezin. Voordeel hiervan is dat zij alvast hebben kunnen wennen aan hun nieuwe situatie: het leven in huis, zindelijk worden, de dagelijkse routines, verkeer, omgang met mensen etc. En we hebben goed nieuws! Al onze opvanghonden zijn geslaagd! Met hun opvangdiploma in de poot, koffertje gepakt, zijn ze inmiddels klaar voor adoptie!!

In deze film laten we ze allemaal zien en binnenkort mogen zij zichzelf een voor een presenteren op onze website.

Zoek je een galgo als nieuwe huisgenoot, kijk dan vooral op hun eigen pagina’s, waar al veel te lezen valt over de voortgang in hun opvanggezin en hoe ze zich hebben ontwikkeld. Hiermee kun je een weloverwogen keus maken, welke hond in jouw gezin past. En je kunt desgewenst de hond in levende lijve bezoeken, om te kijken of er een match is met jouw gezin en eventuele andere honden.

Heb je interesse in 1 van hen of wil je meer informatie, neem dan contact op met de GINN-consulente in jouw regio, zie onze contactpagina. 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo Ellen en Patricia,
Als je een hond van ons wilt adopteren, neem dan contact op met de consulente in jouw regio, zie onze Contactpagina/Regioconsulenten. Zij nemen de hele adoptieprocedure met je door.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Ellen

Chester, de zwarte parel, zou goed bij ons kunnen passen!!!

Wij, Ellen en Patricia, hebben twee katten en twee ratten. Wij hebben tot april dit jaar jarenlang een bastaardhondje met gebruiksaanwijzing gehad. Ze kon absoluut niet alleen zijn, dat was soms wel heftig want we konden nooit zonder haar weg met z'n tweëen. Ze was fantastisch met onze katten en eeuwig trouw, we missen haar heel erg!! Ze is op 13 jarige leeftijd aan hartfalen overleden, heeft bij ons een veilig thuis gehad gedurende de laatste vijf jaar van haar leven. We zijn wel weer toe aan een nieuwe hond, we missen het hebben van een hond heel erg. We zoeken een hond die gerust energiek mag zijn maar ook met enige regelmaat rustig kan zijn. Als Chester lief is voor kinderen (zoon, 14 jr) én goed is met katten zouden we hem de rest van zijn leven ook een veilig thuis kunnen bieden.
We wonen in Etten-Leur, Noord-Brabant.

We zijn echter op financieel vlak niet in staat om 275 euro te betalen voor een adoptie. We kunnen wel eeuwige trouw en de beste zorgen voor Chester bieden. Hopelijk horen we snel iets, alvast bedankt!